Haar vriend overlijdt: de vader van de man vergezelt haar naar het bal

Janine

14 Januari 2023

Haar vriend overlijdt: de vader van de man vergezelt haar naar het bal
Advertisement

De adolescentie is een zeer delicate periode in iemands leven. Je benadert het leven als jongvolwassene en je begint je eerste liefdes en helaas ook je allereerste teleurstellingen te accepteren.

De jonge Mackenzie Stewart, een laatstejaars op het lyceum, en haar vriend Marshall Curtis waren al een aantal jaren samen. Ze waren van plan hun hele leven te delen, ook al was - gezien hun jonge leeftijd - hun grootste project om naar het eindejaarsbal te gaan.

via CBC

Advertisement

Unsplash - Shayna Douglas - Not the Actual Photo

Helaas is het leven voor dit jonge stel zwaar geweest: Marshall stierf voortijdig bij een auto-ongeluk, slechts een maand voor het evenement en Mackenzie was niet van plan om zonder hem te gaan. Op dat moment besloot de vader van de jongen, Carson Curtis, tussenbeide te komen en Mackenzie uit te nodigen voor het dansfeest. De jonge vrouw accepteerde en beiden kwamen overweldigd door emoties naar het evenement.

"Het brak ons ​​hart dat Marshall haar niet kon vergezellen. Mackenzie stond erop dat ze niet zonder hem wilde gaan. We vroegen ons ook af wie hem zou kunnen vervangen. Op dat moment besloot Carson haar te vragen of hij haar begeleider kon zijn”, vertelde Elizabeth, de moeder van Marshall en echtgenote van Carson.

Unsplash - Tessa Rampersad - Not the Actual Photo

Meneer Carson coördineerde zijn look met Mackenzie en bestelde zijn smoking in dezelfde winkel die zijn zoon van plan was te kopen. Hun verhaal raakte niet alleen de hele Canadese gemeenschap van Miramichi, New Brunswick, maar het hele internet. “Dat was het aardigste wat Carson voor onze jongen had kunnen doen. Ik denk dat Marshall vereerd zou zijn dat zijn vader naar voren was gestapt”, zei Elizabeth. Bij het bal werd Mackenzie bovendien tot koningin gekroond.

Een avond die, we zijn er zeker van, deze jonge vrouw nooit zal vergeten, net zoals ze haar liefde niet zal vergeten, noch het prachtige gebaar van de vader van de jongen. We hopen dat de toekomst meer serene momenten voor haar in petto heeft.

Advertisement