x
Een 4-jarig meisje wacht elke dag op…
Meisje is geboren met 100 tumoren en heeft weinig overlevingskans: na 18 maanden verdwijnen ze en is ze gered Ze wint de loterij maar besluit niet alles voor zichzelf te houden: ze deelt haar geluk met 20 onbekenden

Een 4-jarig meisje wacht elke dag op de komst van de vuilnismannen om hen te begroeten: het zijn haar superhelden

01 September 2022 • Door Janine
8.175
Advertisement

De geest van kinderen is een wereld vol kleuren en patronen, in constante beweging en evolutie. Velen van hen kijken met bewondering naar het werk van volwassenen en dromen ervan astronauten, artsen of piloten te worden, maar sommigen zijn zo gevoelig en oprecht dat ze de meest "gewone" en beslist ongebruikelijke beroepen voor de verbeelding van een kind als uitgangspunt willen nemen. 

Een heel teder voorbeeld hiervan is het verhaal van de kleine Margie, een 4-jarig meisje dat meteen gefascineerd was door een groep vuilnismannen die elke dag met hun enorme vrachtwagens de straten van haar buurt schoonhouden. .


Sinds ze kon lopen, ging het kleine meisje naar de medewerkers van de Coastal Environmental Services die langs haar huis reden en om hun werk te doen. Ze keek betoverd naar hen, tot ze haar moeder een keer vroeg om naar buiten te mogen om ze van dichtbij te bekijken.

"Ik nam haar mee naar buiten en ze bekeek ze terwijl ze door de buurt reden. Toen ze ons huis bereikten, zwaaiden en toeterden ze. Ze was opgetogen", zei Virginia Gammon, Margie's moeder. De vrouw bedankte het bedrijf op Facebook voor het vriendelijke gebaar en het bedrijf nodigde het kind en haar familie uit om de faciliteit te bezoeken.

"Margie, haar zus en ik namen een rondleiding door het bedrijf. We ontmoetten de werknemers en ze kon haar favoriete chauffeur, meneer Bird, ontmoeten. Ze kreeg haar Coastal Environmental Services-veiligheidsvest, een petje, een gepersonaliseerd t-shirt en andere items met hun logo. Ze bewaart alles in haar kamer naast haar drie speelgoedvuilniswagens”, vertelde haar moeder.

Deze ervaring heeft de bewondering die het meisje voor deze arbeiders voelt alleen maar vergroot: in de ogen van de mensen zijn ze slechts arbeiders, maar voor Margie zijn het superhelden. "Deze unieke vriendschap heeft me veel geleerd over mijn 4-jarige dochter. We kunnen veel leren van kinderen, als we er maar aandacht aan schenken. Liefde, mededogen, acceptatie en echte vriendschap zijn slechts enkele voorbeelden", aldus Virginia.

Wij zijn het er helemaal mee eens: en jij?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt