Ze wordt verpleegster en wordt aangenomen in dezelfde instelling waar ze 10 jaar heeft schoongemaakt

Janine image
door Janine

12 Augustus 2022

Ze wordt verpleegster en wordt aangenomen in dezelfde instelling waar ze 10 jaar heeft schoongemaakt
Advertisement

Het vinden van het juiste beroep is niet eenvoudig. Er zijn mensen die een heel specifieke opleiding volgen en net buiten de stageperiode erin slagen om direct de wereld van het werk te betreden en te doen wat ze het leukst vinden. Maar dit is iets dat niet iedereen overkomt. Velen daarentegen moeten eerst onderaan beginnen op verschillende plaatsen en dan zullen ze misschien kunnen worden wat ze willen.

Het belangrijkste in het leven is om nooit op te geven, de vrouw waar we je over willen vertellen is hiervan het levende bewijs. Eigenwijs, vasthoudend en met veel wilskracht bereikte ze het doel waar ze zo naar verlangde. We vertellen je wat meer over haar.

via People

Advertisement

10 years of work but it was worth it! I’m a provider at the same place I use to clean 🙌🏾

Pubblicato da Jaines Andrades su Lunedì 28 settembre 2020

Jaines Andrades is een jonge vrouw uit Massachusetts die naam heeft gemaakt op internet vanwege haar belangrijke carrièreprestaties. Zij, die aanvankelijk in een fastfoodrestaurant werkte, werd aangenomen in een gezondheidscentrum als conciërge en schoonmaakster. Een functie die ze 10 jaar bekleedde, tijdens welke ze haar studie nooit opzij heeft gezet.

"Ik heb altijd de behoefte en het verlangen gevoeld om mezelf in te zetten voor anderen - zei ze in een interview - Mensen helpen, nuttig kunnen zijn, is iets dat me altijd veel vreugde heeft gegeven en het verzorgen van de schoonmaak in het ziekenhuis is deels een manier geweest om het te doen en ik had ook de gelegenheid om te observeren wat artsen en verpleegkundigen deden."

Op deze manier realiseerde de vrouw, dankzij haar vasthoudendheid, haar droom om verpleegster te worden. Een beroep dat je dichter bij anderen brengt en je een goed gevoel geeft omdat je weet dat je iets nuttigs voor anderen hebt gedaan. Maar wat iedereen enthousiast maakte, in de eerste plaats Jaines zelf, was dat ze, na een lange tijd in het Baystate Medical Center te hebben doorgebracht, op dezelfde plek werd aangenomen, maar in een andere rol.

Advertisement

Ze ging van conciërge en schoonmaakster naar een praktiserende verpleegster. Een kwalitatieve sprong waarvoor ze zichzelf in de eerste plaats moet bedanken. Als ze niet zo vastbesloten was geweest, als ze niet had besloten haar leven te wijden aan de hulp aan de minder bedeelden en als ze zich had laten ontmoedigen door de dagelijkse klusjes, zou ze het nooit hebben gehaald, en in plaats daarvan vervolgde ze haar weg en bereikte het einddoel.

"Het was niet makkelijk om jarenlang schoon te maken, maar ik zou het zo weer doen, voor mij was het heel belangrijk en ik heb er veel van geleerd". Door haar verhaal op sociale media te plaatsen en haar drie werkbadges te delen op een foto die viraal ging, is ze bijna een gids geworden, een bron van aanmoediging en inspiratie voor degenen die hun leven willen verbeteren en er uiteindelijk, ondanks de vele obstakels die je onderweg kunt tegenkomen, in slagen.

Complimenten voor deze geweldige vrouw!

Advertisement