Vader bekritiseerd omdat hij zijn 5 kinderen "aan de lijn" had: "Het is voor hun veiligheid" - BekijkDezeVideo.nl
x
Vader bekritiseerd omdat hij zijn 5…
Ze komt terug van vakantie en vindt 18 schorpioenen in haar koffer: ze neemt onmiddellijk contact op met de dierenbescherming om ze in veiligheid te brengen Ze heeft een vreemde moedervlek op haar buik en besluit het te onderzoeken: ze ontdekt dat dit het teken is van haar nooit geboren tweelingzus

Vader bekritiseerd omdat hij zijn 5 kinderen "aan de lijn" had: "Het is voor hun veiligheid"

06 Augustus 2022 • Door Janine
8.832
Advertisement

Elke ouder heeft zijn eigen persoonlijke manier om zijn rol en de opvoeding van zijn kinderen te benaderen. Er zijn geen perfecte en onfeilbare regels, maar alleen gezond verstand dat mensen verenigt. Misschien is het daarom dat zodra bepaalde regels worden overtreden, men altijd klaar staat ​​om met de vinger te wijzen. Een vader kreeg kritiek nadat hij een korte video had geplaatst waarin hij zijn 5 kleine kinderen aan de lijn vasthield. Dat klopt, je leest het goed: aangelijnd. Geconfronteerd met deze bizarre manier om een ​​uitje met vijf kinderen te organiseren, zijn veel gebruikers in opstand gekomen en hebben deze keuze bekritiseerd.


De video van deze Amerikaanse vader, Jordan Driskell, ging snel viraal en veroorzaakte meteen opschudding vanwege het gebruik. Een vader die zijn kinderen aan de lijn houdt? Honderden gebruikers waren meteen verontwaardigd bij het zien van die paar seconden video: "Het zijn menselijke wezens, geen honden!" is een van de vele opmerkingen die ze over deze vader geven. Het is misschien wel de eerste gedachte die bij je opkomt als het om riemen gaat. Maar Jordan liet zich niet intimideren door de opmerkingen en reageerde op de kritiek: "Als mensen me veroordelen voor het gebruik van riemen voor kinderen, zeg ik altijd ‘probeer jezelf in mijn schoenen te plaatsen ​​en een wandeling te maken’”.

Jordan en zijn vrouw Briana zeiden dat ze kinderriemen gebruiken om zich veiliger te voelen en het hele gezin te laten genieten van een wandeling of een andere noodzakelijke rit: "Voor onze gemoedsrust en gezond verstand gebruiken we riemen. Ze stellen ons ook in staat om het huis te verlaten en leuke dingen met het gezin te doen zonder gestrest te zijn”. We kunnen ons voorstellen hoe stressvol het kan zijn om met vijf jonge kinderen om te gaan, maar veel gebruikers stonden vijandig tegenover deze oplossing.

Jordan voegde er ook aan toe dat in situaties zoals oversteekplaatsen voor voetgangers of erg drukke plaatsen, riemen hem perfecte controle geven over de veiligheid van zijn kinderen. Onder de verschillende ontvangen kritieken schreef een gebruiker: Het is verkeerd. Als je niet zoveel kinderen aankan, neem er dan in de eerste plaats geen." Er zijn ook enkele gebruikers geweest die, ondanks de kritiek, de keuze van deze ouders hebben kunnen verdedigen door hun idee van aanlijnen te ondersteunen: "Ik zie er niets verkeerds aan, hij beschermt zijn kinderen gewoon tegen elk mogelijk gevaar en doet dat zodat hij ze niet kwijt raakt”.

Wat is jouw idee hierover?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt