x
Ze zegt haar baan op om video's te maken…
Bejaarde hond geadopteerd kort voordat hij werd afgemaakt: hij is nu gelukkig en lijkt dankbaar te glimlachen

Ze zegt haar baan op om video's te maken waarin ze uitlegt hoe je Excel gebruikt: ze verdient €250.000 per maand

08 Augustus 2022 • Door Janine
1.909
Advertisement

Tegenwoordig lijkt het essentieel te zijn om af en toe “jezelf opnieuw uit te vinden" om vooruit te komen en een behoorlijk maandsalaris te verdienen. In het tijdperk van internet en sociale media is het eigenlijk jammer om niet te profiteren van de oneindige mogelijkheden die de technologie biedt, maar we moeten ook een bepaald soort vraag kunnen onderscheppen. De 27-jarige Kate Norton lijkt haar doel te hebben bereikt met haar TikTok-kanaal: de jonge vrouw leert Excel correct te gebruiken, het bekendste en tevens het moeilijkste programma dat in het Office-pakket zit. De vrouw gaf letterlijk alles op en leeft nu dankzij de inkomsten uit haar online bedrijf: elke maand verdient ze zo'n 250.000 euro!


Iedereen gaat er prat op dat hij weet hoe het Office-pakket, inclusief Excel, moet worden gebruikt, ondanks het feit dat het programma in kwestie een van de moeilijkste en meest uitgebreide is om te bestuderen. We zijn er zeker van dat velen van jullie bekend zullen zijn met Excel-spreadsheets, maar hoevelen van jullie weten echt hoe je alle mogelijkheden die dit uitgebreide programma biedt kunt benutten? Maar maak je geen zorgen: het is zeer zeldzaam dat iemand het voor 100% weet te gebruiken! In ieder geval kan een basiscursus Excel voor iedereen heel nuttig zijn, vanuit verschillende gezichtspunten, en precies om deze reden heeft Kate Norton besloten om haar volgers te leren hoe ze het programma moeten gebruiken.

Kate was eerder werkzaam bij een adviesbureau en besloot om in haar vrije tijd een Excel-cursus te ontwikkelen. Dit idee beviel haar werkgevers zo goed, dat ze besloten haar naar de VS te sturen om trainingen te volgen. Met het uitbreken van de pandemie moest Kate zichzelf echter ook in deze sector opnieuw uitvinden en begon ze video's te maken op de grote sociale platforms. Het resultaat was verbluffend: in haar video's gebruikt ze een zeer effectieve lesmethode, die het samenstellen van Excel-sheets combineert met de meest iconische liedjes ooit. Geen wonder dus dat haar video's meer dan 1,4 miljoen likes hebben!

"Ik heb een paar weken geleden mijn eerste inkomen van zes cijfers gekregen en ik ben echt super enthousiast. Het opbouwen van dit bedrijf was de meest verbazingwekkende en leuke reis die ik ooit heb gemaakt”, aldus de ster op het web, die nu bekend is bij het grote publiek als "Miss Excel".

"Ik had niet eens een TikTok-account, ik wist niet hoe ik het moest gebruiken, ik wist niet hoe ik video's moest bewerken", legt de jonge influencer uit, die zei dat ze geen idee had hoe ze een influencer moest worden.

Wat te zeggen, haar formule was in alle opzichten succesvol!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt