x
Zij is 92 en hij is 78: na 4 maanden…
Ze scheidt van haar man omdat ze verliefd wordt op haar 23-jarige stiefzoon: de vrouw kondigt de komst van hun tweede kind aan Dakloze man vindt zijn twee dochters na 24 jaar dankzij de hulp van twee vriendelijke politieagenten (+ VIDEO)

Zij is 92 en hij is 78: na 4 maanden daten besluiten ze te trouwen

22 Augustus 2022 • Door Janine
2.616
Advertisement

Liefde is een werkelijk onvoorspelbaar gevoel. Het kan op de meest verkeerde momenten in iemands leven ontstaan en leven geven aan roerige relaties, het kan op de perfecte plek en op het perfecte moment bloeien en de "liefde op het eerste gezicht" creëren en het kan ook plotseling komen, op een leeftijd waarop je denkt afscheid te hebben genomen van de beroemde vlinders in de buik. Dit laatste voorbeeld is zeker het meest tedere van allemaal en als je een ouder stel ziet dat klaar is om hun droom te vervullen, kun je niet anders dan glimlachen en blij voor hen zijn.


De bruiloft van een ouder echtpaar heeft de stad Caçu, gelegen in het uiterste zuidwesten van Goiás, in Brazilië, in vervoering gebracht. De heer Sebastião Valim, 78, en mevrouw Maria Gentil, 92, ontvingen de huwelijkszegen in het Sociaal Centrum voor Ouderen waar ze wonen en waar ze elkaar hebben ontmoet. Na vier maanden hebben de twee besloten om elke minuut van hun leven samen door te brengen.

Sommigen denken misschien dat zo'n belangrijke stap na slechts 120 dagen kennismaking riskant zou kunnen zijn en dat is het waarschijnlijk ook, maar gezien de leeftijd van het paar en hun oprechte gevoelens, zullen de twee misschien tegen elkaar hebben gezegd: "Waarom niet?". Liefde is tenslotte ook een beetje waanzin. De ceremonie werd gevierd door pater Adilson, van de katholieke kerk van de stad. In een bericht op sociale netwerken wenste de gemeente het paar het allerbeste toe.

"Het Referentiecentrum voor Sociale Bijstand vierde het huwelijk van de heer Sebastian Valim, 78, en mevrouw Maria Gentil, 92, beiden woonachtig in het Sociaal Centrum voor Ouderen", schreef het personeel van de gemeente die de foto's van de bruiloft deelde op sociale netwerken.

"De ceremonie werd gevierd door pater Adilson, van de katholieke kerk van Caçu-Go. Het paar was meer dan vier maanden samen en wilde niet samenwonen zonder eerst te trouwen. Het was een uniek en buitengewoon moment in hun leven! Proficiat aan het paar en aan de medewerkers van het Centrum voor de inzet en toewijding waarmee ze hun droom hebben waargemaakt! Het was een magisch moment voor ons allemaal als team en ook voor het paar!", concludeerden ze.

Denk je dat er een mogelijkheid is om de liefde te vinden na een bepaalde leeftijd?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt