Model wordt weggestuurd uit een supermarkt omdat ze ”te mooi” is: “Ik voelde me vernederd”

Janine image
door Janine

23 Augustus 2022

Model wordt weggestuurd uit een supermarkt omdat ze ”te mooi” is: “Ik voelde me vernederd”
Advertisement

Schoonheid en roem zijn zeer begeerde eigenschappen in de wereld van vandaag - we willen allemaal mooi en beroemd worden, maar deze eigenschappen kunnen ook contraproductief zijn. Sommige influencers die dagelijks moeten vechten tegen de vooroordelen van het publiek weten dat maar al te goed.

Een heel duidelijk voorbeeld is wat er gebeurde met Iara Ferreira, een oorspronkelijk uit Brazilië afkomstig model, influencer op Instagram die te maken kreeg met een ongewone en volkomen onwaarschijnlijke situatie. We vertellen je wat er is gebeurd.

via Mirror

Advertisement

De jonge vrouw zei dat ze zich gediscrimineerd voelde in een supermarkt in Miami. Ze was op vakantie en ging even boodschappen doen toen ze werd benaderd door een medewerker, net als zij Braziliaans, die haar herkende en haar uitnodigde de zaak onmiddellijk te verlaten. De vrouw zei dat ze uit de winkel werd gegooid omdat ze simpelweg te "aantrekkelijk" was, ondanks het feit dat ze dezelfde kleding droeg die ze elke dag draagt ​​in haar land van herkomst.

Ze vertelde: "Ik was in shock toen hij me schreeuwend de supermarkt uit begeleidde. Ik zag er niet schandalig uit. Ik draag het in Brazilië, elke dag, dit is me nog nooit overkomen." Iara legde uit dat ze op dat moment helemaal alleen in de winkel was en dat de verkoper haar zou hebben benaderd uit angst dat ze misschien in de winkel zou gaan filmen.

Advertisement

“Ik voelde me vernederd”, zei ze." Hij stuurde me weg en beschuldigde me van iets waar ik niet eens aan had gedacht. Het was gewoon omdat ik te aantrekkelijk ben. Natuurlijk, ik geef toe dat ik enkele clips in het openbaar heb opgenomen, maar ik heb nog nooit iemand in verlegenheid gebracht."

Het is niet de eerste keer dat Iara zo'n ervaring meemaakt. De laatste keer was enige tijd geleden toen ze verwikkeld was in een onaangenaam gesprek met drie vrouwen over het dragen van een "te kleine” bikini op een strand in Brazilië. "Toen ze me benaderden, schaamde ik me. Ik pakte mijn spullen en verliet het strand. Ze deden het uit jaloezie, dat weet ik zeker", merkte het model op. “Ook goed uitziende mensen lijden en worden beoordeeld", voegde ze eraan toe.

Wat denk jij? Is het oké om onvriendelijk te worden behandeld omdat je te mooi zou zijn?

Advertisement