x
9-jarige jongen wordt gepest vanwege…
Ze wordt verpleegster en wordt aangenomen in dezelfde instelling waar ze 10 jaar heeft schoongemaakt Ze accepteert haar beharing en laat een baard groeien:

9-jarige jongen wordt gepest vanwege zijn passie voor borduren: zijn vader geeft hem een ​​naaimachine

12 Augustus 2022 • Door Janine
16.958
Advertisement

Een kind heeft de steun van zijn familie nodig als hij opgroeit: een vader en moeder om hem aan te moedigen en zijn capaciteiten en dromen te ondersteunen - dit is de enige manier waarop hij zal opgroeien met zelfvertrouwen en een goede kans heeft op een succesvolle toekomst. Helaas zijn niet alle ouders zoals die van Sam, een 9-jarige jongen met een grote passie voor borduren, gepest door andere kinderen vanwege zijn ongewone interesse onder zijn leeftijdsgenoten. Zijn vader, Aaron, heeft besloten hem te verrassen met een verjaardagscadeau dat hem zal aanmoedigen om zijn passie voort te zetten: een naaimachine. De reactie van Sam is onbetaalbaar.


Er is niets mooiers dan te zien hoe ouders hun kinderen steunen in hun passies en hen laten weten dat, wat er ook gebeurt, het belangrijkste is dat ze plezier hebben. Sam had echter geleden, precies vanwege zijn passie voor naaien en borduren, een activiteit waaraan hij zich ondanks zijn jonge leeftijd altijd met passie heeft gewijd. De 9-jarige jongen werd in feite geplaagd en gepest door enkele klasgenoten die blijkbaar niet konden begrijpen hoe Sam deze typisch vrouwelijke passie had ontwikkeld. Maar wie zei dat een kind geen kleding mag naaien?

Gelukkig liet Sam zich niet afschrikken door het geplaag en bleef hij naailessen volgen om zijn vaardigheden te verbeteren. Vader Aaron besloot hem voor zijn verjaardag te verrassen door hem een ​​prachtige naaimachine te geven.

Terwijl Sam zijn perfect ingepakte cadeau uitpakt, zich niet bewust van wat er in die doos zou kunnen zitten, filmt zijn vader het in een poging zijn reactie vast te leggen. Als de jongen eindelijk begrijpt wat hij voor zich heeft, kan hij zijn ogen niet geloven: "Het is een naaimachine!! Wacht even, wat voor soort… Het is een Singer! Dank je wel!” schreeuwt de jongen uit blijdschap. De reactie op dat cadeau werd gefilmd en op TikTok geplaatst in een video die de harten van duizenden gebruikers veroverde. We zijn blij dat Sam zijn passie niet heeft opgegeven vanwege de nutteloze stereotypen van de samenleving: een kind moet worden aangemoedigd om zichzelf te zijn, zonder beperkingen of manipulatie. We weten zeker dat Sam een ​​geweldige stylist zal worden!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt