x
Jonge directeur van school gestuurd…
Ze gaat naar de kapper om haar uiterlijk te veranderen, maar verlaat de winkel zo teleurgesteld dat ze huilend thuiskomt 19-jarige plaatst haar halfbroers in een pleeggezin en verhuist met haar zusje om een ​​betere toekomst te hebben:

Jonge directeur van school gestuurd omdat hij zijn lichaamsbouw op sociale media laat zien: de moeders van de leerlingen willen hem terug

16 Augustus 2022 • Door Janine
2.962
Advertisement

Carrière en privéleven mogen elkaar niet belemmeren, al kan het soms lastig zijn om afstand te houden en je niet te laten beïnvloeden door wat er op de werkvloer gebeurt en vice versa. In ieder geval geloven de meeste mensen dat iedereen buiten zijn werk kan doen wat hij of zij het liefst privé doet, uiteraard altijd binnen bepaalde grenzen van de wet. Dit is de reden waarom sommige vertegenwoordigers van de ouders van een school in Colima, in Mexico, er alles aan hebben gedaan om de jonge docent en directeur van het instituut terug te krijgen nadat deze was ontslagen vanwege wat hij op zijn sociale netwerken had gepubliceerd. De "fout" van deze man lijkt te zijn geweest dat hij teveel met zichzelf pronkte.


De jonge professor Conrado Salazar maakte nooit een geheim van zijn spieren en zijn prachtige fysieke vorm, maar hij toonde nooit enige vorm van ijdelheid in de klas, in het bijzijn van zijn studenten. Toen het schoolpersoneel echter zijn TikTok- en Instagram-accounts vond, begonnen de problemen voor hem. Het kan wat ongebruikelijk zijn om een ​​docent te vinden die het niveau van aandacht en zorg voor het lichaam van Salazar handhaaft, maar dat mag geen invloed hebben op je capaciteiten om les te geven of op je professionaliteit.

Zoals gezegd, mag Salazar privé natuurlijk naar de sportschool gaan of kleding dragen die zijn spieren benadrukt, zonder dat iemand daar iets over te vertellen heeft. Op school, dat is bekend, is het noodzakelijk om een ​​gedrag aan te nemen en bepaalde kleding te dragen die bij de situatie past, maar Salazar heeft nooit een ongepaste houding gehad. Toch heeft het instituut waar hij werkt besloten hem meteen te verwijderen nadat ze zijn sociale netwerken hadden gevonden. Helaas is dit niet de eerste keer dat een leraar wordt beoordeeld op zijn interesses of stijl van kleden, in plaats van op zijn vaardigheden en bekwaamheid om les te geven.

Uiteindelijk waren het de vertegenwoordigers van de ouders die er alles aan deden om de jonge Salazar weer naar school te krijgen.

Advertisement

Verschillende moeders ondertekenden een petitie om de jonge docent terug naar school te krijgen. Er zijn velen die hem steunen, aangezien hij absoluut niets verkeerds of tegen de regels heeft gedaan. Zijn gespierdheid en “schoonheid” brachten hem ertoe om op sociale media te pronken, misschien zelfs in provocerende poses, maar wat hebben deze acties met zijn rol als docent te maken? Schrijf ons wat jij ervan vindt in de reacties!

Tags: SchoolViraleVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt