Op zijn afstudeerdag brengt hij hulde aan zijn moeder, een vuilnisophaler: een doel bereikt dankzij haar

Janine

27 Augustus 2022

Op zijn afstudeerdag brengt hij hulde aan zijn moeder, een vuilnisophaler: een doel bereikt dankzij haar
Advertisement

Een goede moeder zou alles doen voor haar kind: de liefde van een moeder is puur en oprecht en houdt nooit op zich te manifesteren, ook niet wanneer een kind zelfstandig is en alles zelf kan. Dit is de belangrijkste reden waarom een ​​moeder zich altijd zorgen maakt over haar kinderen. Wanneer een kind een belangrijke mijlpaal bereikt, vult het hart van een moeder zich met vreugde. Kawe Guilhermy, een jonge Braziliaan, slaagde erin om een ​​diploma verpleegkunde te behalen, vooral dankzij de steun van zijn moeder, Andrea, die werkt als vuilnisophaler. Je kunt je de emotie van deze moeder voorstellen als ze weet dat haar zoon de eerste in haar familie is die naar de universiteit gaat en deze heeft voltooid.

via Instagram / Kawe Guilhermy

Advertisement

"Mijn diploma staat voor weerstand, het staat voor bescheidenheid", begon Kawe Guilhermy, afgestudeerd in verpleegkunde, de enige in zijn familie, op sociale media. Kawe's moeder, Andrea, is een van de vele vrouwen die vele obstakels van economische en sociale aard hebben moeten overwinnen om een ​​waardig leven te kunnen leiden en haar zoon een betere toekomst te kunnen bieden. Kawe, aan de andere kant, weet heel goed welke offers zijn familie heeft moeten doorstaan: "Iedereen zal deze gepubliceerde foto's hebben gezien", schreef de jongeman in een post op Instagram, "maar alleen mijn familie en ik weten wat mijn diploma vertegenwoordigt. Het staat voor weerstand, het staat voor bescheidenheid, het staat voor onze essentie! Dank aan mijn oma, mijn grootvader en mijn hele familie voor de steun in deze 5 jaar. Deze mijlpaal is van ons!", concludeerde Kawe.

Op de foto's die op Instagram worden gedeeld, poseert Kawe met zijn moeder en toont hij trots zijn moeders uniform. Op een andere foto draagt ​​Kawe een verpleegkundig uniform terwijl zijn moeder hem ondersteunt in haar werkkleding. Voor Kawe is het duidelijk een manier om hulde te brengen aan zijn moeder, zo sterk en vastberaden, zonder wie hij nooit zo'n belangrijke mijlpaal had kunnen bereiken.

Advertisement