Ze laat een tatoeage zetten ter ere van haar stiefvader: wanneer ze hem laat zien, barst hij in tranen uit

Janine

02 September 2022

Ze laat een tatoeage zetten ter ere van haar stiefvader: wanneer ze hem laat zien, barst hij in tranen uit
Advertisement

Veel kinderen hebben niet het geluk om ouders te hebben, terwijl vele anderen een stabiel en liefdevol gezin hebben dankzij de aanwezigheid van adoptiemoeders of -vaders. Hoewel ze geen biologische ouders zijn, kunnen ze deze rol voor 100% vervullen, en een echt referentiepunt worden voor de kinderen van de partner. Dit is wat er gebeurde met Paula, een jonge vrouw die heeft besloten al haar genegenheid en dankbaarheid te tonen aan de partner van haar moeder, een belangrijke figuur die altijd aanwezig is in de goede en slechte momenten van hun gezinsleven. Hoe? Met een betekenisvolle tatoeage.

via TikTok / paulaaa_2022

Advertisement

TikTok / paulaaa_2022

Misschien had Paula's stiefvader zo'n gebaar niet verwacht, hoewel hij zich bewust was van de belangrijke rol ervan in het leven van de jonge vrouw en in dat van haar moeder. Toen het meisje hem vertelde dat ze een tatoeage had laten zetten, kon hij niet geloven dat het een tekst was die aan hem was opgedragen:

"En zelfs als ik je achternaam of je zelfde bloed niet heb, zul je altijd mijn vader zijn. Je verdient dit en de hele wereld als ik het je kon geven, ik hou heel veel van je."

TikTok / paulaaa_2022

Bij het zien van die tatoeage barstte de stiefvader, zittend in een fauteuil na wat we veronderstellen dat het zijn dag op het werk was, onmiddellijk in tranen uit, ontroerd door dat gebaar. Paula benaderde haar stiefvader om hem te troosten terwijl een derde persoon de ontroerende scène filmde. Het meisje slaagde erin in een paar regels een grote waarheid samen te vatten: je hoeft niet dezelfde achternaam of hetzelfde DNA te hebben om een ​​goede ouder te zijn. Dat blijkt uit het feit dat veel biologische ouders hun kinderen in de steek laten of ze liever afstaan ​​voor adoptie om hen een betere toekomst te bieden.

Advertisement

TikTok / paulaaa_2022

Het is niet gemakkelijk om voor kinderen te zorgen die niet van jezelf zijn, maar het is ook een blijk van liefde en verantwoordelijkheid voor het gezin dat je wilt stichten. Deze vader is hier duidelijk voor 100% in geslaagd. Paula weet namelijk heel goed dat haar stiefvader ook op de moeilijkste momenten aan de zijde van haar moeder bleef, wat aantoonde dat hij aanwezig wilde zijn in elk aspect van het leven, mooi en lelijk. Dit duidt op volwassenheid en liefde voor het gezin.

Advertisement