Ze zoekt haar biologische ouders en ontdekt dat ze al tientallen jaren op de lijst van vermiste personen staat

Janine image
door Janine

14 Juli 2022

Ze zoekt haar biologische ouders en ontdekt dat ze al tientallen jaren op de lijst van vermiste personen staat
Advertisement

Iedereen die geadopteerd is, heeft zijn eigen redenen om in het verleden te willen graven en elke ervaring is uniek. Sommigen vinden het misschien geweldig om hun biologische ouders te leren kennen, anderen minder, omdat de omstandigheden achter elke adoptie sterk kunnen verschillen. Maar de wens om iemands afkomst te ontdekken is heel gewoon. Het is tenslotte natuurlijk om jezelf vragen te stellen over je verleden, maar het is zeldzaam om te ontdekken dat dit vanaf de vroegste dagen van het leven behoorlijk turbulent is geweest: dit is wat er gebeurde met Shawne Bolton, een 42-jarige vrouw uit de Amerikaanse staat Utah. De vrouw deelde het ongelooflijke verhaal over haar biologische familie op sociale media.

via Yahoo News Australia

Advertisement

Het begon allemaal toen Shawne op 26-jarige leeftijd besloot te trouwen: "Voor de eerste keer bevond ik me in een gezonde omgeving, ik bereidde me voor om te trouwen en kreeg twee kinderen", vertelde ze. "Ik dacht dat de snelste manier om mijn biologische moeder op te sporen zou zijn om haar strafblad te zoeken," voegde ze eraan toe. Dus besloot ze de politie in haar woonplaats te bellen: de sheriff toonde zich "buitengewoon geïnteresseerd". Na enig onderzoek legde de man uit dat ze sinds 1980 als vermist was opgegeven.

Helaas zijn de documenten met betrekking tot haar verdwijning gearchiveerd. Shawne onthulde dat het gezin waarmee ze opgroeide haar in feite illegaal had “geadopteerd” door zich rechtstreeks tot haar biologische moeder te wenden. Toen de grootmoeder van Shawne haar dochter vroeg wat er met haar kleindochter was gebeurd, deed ze aangifte van haar vermiste dochter bij de politie. Shawne voegde eraan toe dat haar moeder zelfs meedeed aan het onderzoek, ook al wist ze al die tijd waar haar dochter was.

Advertisement

Ze voegde er echter aan toe dat de familie die haar "kocht" niet bepaald liefdevol was. "Ik was erg in de war. Ik kon niet begrijpen waarom ze niet van me hielden en waarom ze me zo slecht behandelden", zei Shawne. Jaren later besloten de ouders met wie ze woonde te scheiden en de twee vermeende ouders gaven toe dat ze niet haar biologische ouders waren. Later, met de hulp van de politie, slaagde Shawne erin om haar moeder op te sporen, maar werd gewaarschuwd door haar tantes en ooms om geen relatie met haar op te bouwen.

Shawne legde namelijk uit dat de band met haar hele biologische familie "niet goed was" en ze voelde zich al snel een buitenstaander. Nadat ze elkaar zo'n tien jaar kenden besloot ze niet meer met hen te praten. Het ontdekken van zo'n gecompliceerde realiteit heeft Shawne niet gespaard van de grote trauma's die ze nog steeds probeert op te lossen om een ​​betere moeder te zijn dan haar biologische en adoptiemoeder: "Nu gaat het veel beter met me. Ik heb mijn eigen bedrijf. Ik heb geen contact met mijn familieleden. Ik heb een zeer gecompliceerde relatie met mijn kinderen die ik graag zou willen herstellen en ik probeer dat elke dag te doen. Ik ben niet perfect”, legde ze uit.

Advertisement