Ze vraagt ​​om een ​​veganistische maaltijd tijdens de vlucht: ze brengen haar een fles water en een servet

Janine image
door Janine

01 September 2022

Ze vraagt ​​om een ​​veganistische maaltijd tijdens de vlucht: ze brengen haar een fles water en een servet
Advertisement

Er zijn mensen die, uit noodzaak of uit vrije keuze, een strikt dieet moeten volgen dat bepaalde voedingsmiddelen omvat en andere uitsluit. Deze gewoonten kunnen zowel thuis, zonder enig probleem, als daarbuiten worden gevolgd, in dit geval is het echter noodzakelijk dat restaurants en dergelijke klaar staan ​​om aan elk verzoek te voldoen. Helaas was dit niet het geval bij de vrouw waar we je over willen vertellen.

Op de vlucht terug naar huis vroeg ze om veganistisch eten aan boord van het vliegtuig, maar was niet bepaald tevreden met wat ze kreeg. We leggen het je wat beter uit.

via thekindtraveler/Tik Tok

Advertisement
thekindtraveler/Tik Tok

thekindtraveler/Tik Tok

Miriam Porter is een Canadese journaliste en schrijfster die haar ervaring met een luchtvaartmaatschappij deelde terwijl ze van Frankfurt naar Toronto vloog. In de clip die op TikTok werd gepost, zei de vrouw dat ze veganist was en de maatschappij van tevoren om een ​​specifieke maaltijd had gevraagd. De reis zou 10 uur duren en, zoals vereist door de regelgeving, zou elke passagier twee maaltijden krijgen: ze kreeg echter niets.

Na er verschillende keren om te hebben gevraagd en haar gewoontes had benadrukt, antwoordde de maatschappij dat ze geen veganistisch eten aan boord hadden en haar daarom niets konden serveren. Op de beelden van de video zien we Miriam met een verbijsterde uitdrukking tijdens de eerste maaltijd, met alleen een fles water, en dan voor de tweede, een servet.

Advertisement
thekindtraveler/Tik Tok

thekindtraveler/Tik Tok

Een grap? Waarschijnlijk wel, maar een slechte. Uit de opmerkingen bij haar video blijkt dat de maatschappij niet nieuw was met soortgelijk gedrag. Zoals aangegeven door het personeel, waren er gerechten inclusief vegetarische maaltijden, maar absoluut niet veganistisch. Gelukkig merkte een steward echter dat de vrouw al die tijd niets had genuttigd en deed er alles aan om haar iets te geven. "Ik moet die man bedanken dat hij me wat fruit en een mueslireep heeft gebracht", zei de vrouw.

thekindtraveler/Tik Tok

thekindtraveler/Tik Tok

De video, gedeeld op sociale media, heeft een groot aantal weergaven en veel reacties bereikt van mensen die, net als zij, het moeilijk vonden om in openbare omgevingen aan hun voedselbehoeften te voldoen. Ook voor Miriam was het niet de eerste keer en in andere situaties had ze zelf voor haar maaltijden gezorgd, in dit geval had ze geen tijd gehad en had ze een bijna lege maag.

Heb jij jezelf ooit in een vergelijkbare situatie bevonden?

Advertisement