x
Meisje is geboren met 100 tumoren en…
Hij laat de helft van zijn nalatenschap na aan een vriendelijke kassamedewerker: de man weet niet of hij het moet accepteren of niet Een 4-jarig meisje wacht elke dag op de komst van de vuilnismannen om hen te begroeten: het zijn haar superhelden

Meisje is geboren met 100 tumoren en heeft weinig overlevingskans: na 18 maanden verdwijnen ze en is ze gered

01 September 2022 • Door Janine
24.766
Advertisement

Een baby krijgen is een onbeschrijfelijke emotie. Degenen die er sterk naar verlangen en besluiten om ouders te willen worden, willen niets liever dan een serene en gelukkige realiteit naast hun kind leven, dat het gezond is en dat het sterk en rustig opgroeit. In veel gevallen is dit ook zo, maar er zijn ook gezinnen die hobbelige wegen moeten bewandelen voordat ze een evenwicht kunnen bereiken.

Het jonge echtpaar, dat bij de geboorte van hun tweede kind Rachael met een verschrikkelijke realiteit werden geconfronteerd, weet er alles van: het kleine lichaam van het meisje zat vol tumoren en de artsen hadden haar niet al te veel hoop gegeven. We vertellen je haar verhaal.

via: Mirror

Katie en Simon Young wonen in Bedford en zijn de ouders van twee prachtige kinderen: Henry en Rachael. Laatstgenoemde heeft een nare gebeurtenis ervaren, zodra ze ter wereld kwam. Een paar weken na de geboorte moest ze namelijk met chemotherapie beginnen in een ziekenhuis in Cambridge omdat ze werd geboren met een ernstige infantiele myofibromatose, een zeldzame aandoening waarbij haar kleine lichaam werd aangetast door 100 tumoren. Elk orgaan was door de ziekte geraakt en, ook al waren ze allemaal goedaardig, moest het onmogelijke worden geprobeerd om zelfs maar een beetje hoop te geven aan de kleine Rachael. Dus, zonder te aarzelen, besloten mama en papa om een ​​lange weg van behandeling te beginnen.

"Mijn zwangerschap was sereen en rustig verlopen - zei de moeder - ik had nooit problemen ondervonden en niets wees erop dat er iets mis was. Toen Rachael werd geboren, vertelden de artsen ons dat haar toestand niet goed was en de kans op overleving minimaal. Dit alles vooral omdat ons kind een zeer zeldzame ziekte had en de artsen die voor haar zorgden geen gevallen hadden waarmee ze de hare konden vergelijken en dus de te volgen weg konden bepalen".

Omgaan met invasieve behandelingen was niet gemakkelijk voor het kleine meisje en haar lichaam reageerde niet altijd goed, maar na 18 maanden gebeurde wat moeder Katie zelf een wonder noemde. "Het ziekenhuispersoneel kon geen verklaring vinden. Alle tumoren, klein en groot, waren verdwenen en Rachael begon normaal te leven zonder problemen - legde de vrouw uit - Natuurlijk moet ze elke drie maanden controles ondergaan om te verifiëren dat ze geen terugval heeft, maar de situatie lijkt goed te zijn. Het was een echt wonder".

De kleine Rachael heeft zo goed als ze kon gevochten om te winnen, ze toonde al op zeer jonge leeftijd haar grote wilskracht en we hopen dat deze vasthoudendheid haar altijd zal vergezellen. We wensen haar een goed leven toe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt