Vader in moeilijkheden slaapt op de grond om zijn kinderen een bed te geven: hij krijgt een baan aangeboden die zijn leven verandert

Janine image
door Janine

04 September 2022

Vader in moeilijkheden slaapt op de grond om zijn kinderen een bed te geven: hij krijgt een baan aangeboden die zijn leven verandert
Advertisement

Een gezin stichten is een gebaar van grote liefde en vrijgevigheid, vooral in een historische periode waarin onzekerheid hoogtij viert en veel mensen het einde van de maand niet kunnen halen. Soms is het zelfs niet eenvoudig om een ​​goedbetaalde baan te vinden die de gemoedsrust en stabiliteit geeft die je nodig hebt.

Dit is het geval van de man waar we je over willen vertellen, een vader die, om zijn kinderen een betere toekomst te geven, zichzelf en zijn droom opofferde, maar uiteindelijk een verrassing kreeg van een onbekende die zijn leven veranderde. Laten we samen zijn verhaal ontdekken.

via Irish Mirror

Advertisement

Angel Blanco Lista is een jonge vader die in financiële moeilijkheden verkeerde en met veel problemen te maken kreeg om het zijn gezin aan niets te laten ontbreken en om elke dag eten op tafel te kunnen zetten. Hij woonde samen met zijn vrouw Santana en hun twee kleine kinderen van 4 en 2 jaar in een kleine sociale woning met slechts één slaapkamer - daarom moest hij op de grond slapen - en onderhield iedereen door in een winkel te werken en slechts £66 per week mee naar huis te nemen. Een precaire situatie die de oren van een jonge miljardair bereikte.

Harry Saunders, dat is zijn naam, is een 24-jarige Australische man die in korte tijd een ongelooflijk fortuin wist te vergaren en, geraakt door Angels verhaal, besloot hij hem een ​​handje te helpen. De ondernemer legt uit: "Ik voel met hem mee omdat ik weet wat het betekent om met weinig of niets te leven. Toen ik 17 was, leefde ik ook een tijd als dakloze, maar toen vond ik mijn weg en slaagde ik erin om mijn toekomst te creëren - vervolgde hij - Toen ik ontdekte dat deze vader had geprobeerd een klein marketingbureau op te zetten, maar moest opgeven om zich aan zijn gezin te wijden en het te onderhouden, zei ik tegen mezelf dat ik iets moest doen".

Advertisement
Channel 5/Facebook

Channel 5/Facebook

Dus bood hij deze vader een baan aan in zijn bedrijf: de man zou zich met marketing bezighouden en zou voor elke commissie 150 pond krijgen. Aangezien de opdrachten niet gering zouden zijn geweest, zou Angel eindelijk een normaal salaris hebben en ook de mogelijkheid om het gewenste beroep uit te oefenen. Maar Harry hield het hier niet bij en besloot Santana, de vrouw van de man, te helpen en haar te ondersteunen bij het maken van schoonheidsproducten, wat ook zij vanaf het begin wilde doen, maar wat door gebrek aan tijd en geld onmogelijk was gebleken.

Het onbaatzuchtige gebaar van een onbekende veranderde het leven van een gezin. Een daad die het paar diep ontroerde en hen, misschien voor het eerst in lange tijd, hoop gaf op een betere toekomst.

We wensen hen dat ze hun nieuwe leven vredig en gelukkig zullen leiden.

Advertisement