x
Moeder van 4 kinderen raakt vanaf haar…
Hij legt 360 euro opzij voor een cadeau voor zijn vriendin:

Moeder van 4 kinderen raakt vanaf haar middel verlamd en haar man verlaat haar: ze laat de wereld haar wedergeboorte zien

07 September 2022 • Door Janine
24.986
Advertisement

Helaas zijn er enkele plotselinge ziekten die de wereld kunnen doen instorten voor de getroffenen. Het ene moment leid je een "normaal" leven, het andere moment zit je in een rolstoel: dit is wat er gebeurde met een moeder van 4 kinderen, Riona Kelly, 37 jaar. De vrouw kreeg een herseninfarct waardoor ze vanaf haar middel verlamd raakte. De artsen vertelden haar dat ze niet meer kon lopen en alsof dat nog niet genoeg was, vroeg haar man na slechts vijf dagen in het ziekenhuis de echtscheiding aan na 14 jaar huwelijk.

via: The Sun

Toch heeft Riona besloten om niet op te geven in het belang van haar vier kinderen, Leighanra (16), Caleb (11), Izabela (9) en Logan (5). "Nadat mijn man me in het ziekenhuis had achtergelaten, werd mijn vriendin Sarah mijn naaste familie, en zij en de kinderen steunden me tijdens mijn herstel. Terugkijkend was ik ongelukkig in mijn huwelijk, maar we hadden samen een leven opgebouwd en we hadden verantwoordelijkheden”, merkte ze op.

Riona's reis was echter niet zonder obstakels, verre van dat: het moeilijkste was om zich aan te passen aan het leven in een rolstoel. "De eerste keer dat ik in een rolstoel naar buiten ging, dacht ik dat iedereen naar me keek. Ik haatte het en ik haatte mezelf. Als iemand me de keuze had gegeven, zou ik mijn leven hebben beëindigd, ik wilde niet meer leven."

Toch gaf Riona niet op: wonder boven wonder kon ze na urenlang fysiotherapie eindelijk haar eerste stappen op de parallelle balk zetten. "Ik sleepte mijn lichaam en voelde mijn benen niet meer, maar het kon me niet schelen, ik liep en dat was het enige dat telde. Mijn consulent was erg ontroerd, hij kon niet geloven dat ik het had gehaald. Elke dag verhoogde ik mijn kracht en na vier maanden in het ziekenhuis mocht ik eindelijk naar huis", vertelde ze.

Tijdens haar herstel ontmoette Riona de 35-jarige personal trainer Keith Mason. Na samen te hebben gewerkt tijdens de sessies fysiotherapie, werden de twee stapelverliefd op elkaar. "Na onze sessies bleven Keith en ik contact houden, hij vroeg me hoe het met me ging en onze relatie bloeide van daaruit", legde de moeder uit. "We zijn nu meer dan een jaar samen, de kinderen vinden hem erg leuk en ik heb eindelijk het gevoel dat ik het leven leid dat ik verdien", besloot ze.

Riona heeft met behulp van haar rolstoel twee marathons gelopen en kan nu zelfs zonder hulp korte afstanden lopen. "Nu heb ik de rolstoel alleen nodig om lange afstanden af ​​te leggen, maar mijn huis is niet aangepast, dus ik probeer hem niet te gebruiken. Nu ga ik weer naar de sportschool en met Keith's hulp verbeter ik en word ik sterker dan ooit", verklaarde ze. Een gelukkig einde voor een krijger van buitengewone kracht!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt