x
Bruid sluit alle mensen ouder dan 70…
Oma viert haar 84e verjaardag in haar favoriete restaurant: ze is ontroerd als de obers haar begroeten Hij koopt een eersteklas vlucht en een passagier vraagt ​​hem plaats te maken voor zijn zoon: hij weigert

Bruid sluit alle mensen ouder dan 70 jaar uit van gastenlijst: "Ze zouden de ceremonie kunnen verstoren"

20 September 2022 • Door Janine
1.117
Advertisement

De trouwdag is een unieke gebeurtenis voor het paar dat besluit eeuwige liefde te beloven en om deze reden willen we dat het tot in detail perfect is. Het moeilijkste is ongetwijfeld de gastenlijst, die vaak de oorzaak is van echte familievetes vanwege de "belediging" van het niet hebben uitgenodigd van een bepaald lid in plaats van een ander.

Een bruid besloot echter alle mensen ouder dan 70 jaar uit te sluiten van het huwelijk om "niet gestoord te worden", wat chaos in de familie veroorzaakte. Laten we eens kijken.

via: Reddit

"Ik trouw in de herfst met mijn vriend en we zijn de bruiloft aan het plannen. We hebben allebei grote families, dus we proberen uit te zoeken hoe we de gastenlijst kunnen aanpassen aan ons budget. Onze grootouders zijn allemaal ouder dan 80 en zijn oma weet niet meer wie wie is, ze weet vaak niet waar ze is en soms begint ze ineens te huilen of te schreeuwen en dat is echt deprimerend', legde de aanstaande bruid uit.

De vrouw voegde eraan toe dat haar grootouders ook veel zorg en aandacht nodig hebben en daarom zei ze zich zorgen te maken over hun eventuele aanwezigheid op de bruiloft: "Ik wil niet dat dit alles onze grote dag verpest. Ik wil niet dat zijn oma gaat schreeuwen of huilen, lawaai maakt tijdens de ceremonie of dat mijn opa hulp nodig heeft en iedereen zal afleiden: ik ben bang dat mensen veel aandacht aan hen zullen besteden in plaats van aan de bruiloft en de bruid en bruidegom".

Vandaar de drastische beslissing: “Mijn vriend en ik hebben besloten dat we geen familieleden van boven de 70 willen uitnodigen en we maken er een algemene regel van zodat het voor iedereen eerlijk is. Ik denk dat ze zich zouden vervelen en liever thuis zouden willen zijn, en het is een kans voor hun verzorgers om uit te gaan, te ontspannen en plezier te hebben en zich een avond geen zorgen te maken over de verantwoordelijkheden. Mijn vriend is het daarmee eens, maar de rest van mijn familie is ertegen. Denken jullie dat ik het mis heb?”, vroeg de vrouw aan het web.

Gebruikers hadden scherpe kritiek op de beslissing van de bruid. "Als mijn neef of mijn broer zou trouwen en met deze onzin zou komen, zou ik 100% hun bruiloft overslaan en mijn grootouders mee uit eten nemen of iets dergelijks, en mijn andere familieleden smeken hetzelfde te doen", merkte een gebruiker op.

Wat vind jij?

Tags: WTFBruiloftenOuderen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt