Serveerster in tranen nadat een klant haar een royale fooi gaf: “Ik geef het geld aan mijn moeder”

Janine image
door Janine

11 September 2022

Serveerster in tranen nadat een klant haar een royale fooi gaf: “Ik geef het geld aan mijn moeder”
Advertisement

Veel mensen worden gedwongen elke dag een reeks ongelooflijke moeilijkheden het hoofd te bieden en worden overweldigd door de druk van het niet kunnen waarmaken van de problemen die het leven hen voorschotelt. Het economische probleem is ongetwijfeld het meest dringende en daarom hebben meerdere mensen meer dan één baan om te kunnen overleven. Degenen die als ober werken, zijn bovendien ook sterk afhankelijk van fooien van klanten - extra geld dat aan het eind van de avond het echte salaris van de dag goedmaakt. In sommige landen waar fooien verplicht zijn, zoals de Verenigde Staten, geldt dit nog meer. Daarom barstte een serveerster plotseling in tranen uit toen een klant haar een royale fooi achterliet.

via Instagram / isaiah garza

Advertisement
Instagram / isaiah garza

Instagram / isaiah garza

Het gebeurt niet elke dag dat je fooien krijgt die een bepaald bedrag overschrijden en daarom schrok de serveerster die de hoofdrol speelt in dit verhaal toen een zeer genereuze klant haar veel meer gaf dan ze had verwacht. De klant in kwestie is in werkelijkheid een influencer die, na een moeilijk moment in zijn leven te hebben overwonnen, heeft besloten zijn tijd te wijden aan het maken van positieve acties en het helpen van degenen die dit het meest nodig hebben. Isaiah Garza leefde op straat en was officieel dakloos, maar nu heeft hij een Instagram-kanaal die wordt gevolgd door meer dan 570.000 gebruikers waarin hij zijn toewijding toont om anderen te helpen. Isaiah vroeg de serveerster die hem bediende hoeveel fooi ze wilde dat hij gaf: "Mijn vraag aan jou is: 'Hoeveel wil je dat jouw fooi is?'". De vrouw antwoordde naar waarheid: "Eerlijk gezegd, wat je maar kunt geven."

Maar Isaiah wilde een heel specifiek bedrag geven en uiteindelijk, na enig aandringen, zei de vrouw dat $20 haar gelukkig zou maken. Isaiah was echter niet tevreden met dat antwoord en zette de vrouw ertoe aan om open te zijn ​​over haar moeilijkheden.

Advertisement
Instagram / isaiah garza

Instagram / isaiah garza

De serveerster gaf toe dat ze een telefoonrekening van $50 moest betalen en ook een nieuwe airconditioner moest kopen, omdat ze er geen had. Isaiah verraste haar toen met een onverwachte fooi: $350 om deze kosten ​​te betalen. “Ik waardeer het enorm”, zei de serveerster geëmotioneerd, “Dit is me nog nooit eerder overkomen”. De vrouw gaf later toe dat ze dat geld niet zou gebruiken voor de airco en de telefoonrekening, maar alles zou geven aan haar moeder, die worstelde met de kosten van de hypotheek.

Een daad van vriendelijkheid zonder iets terug te verwachten: we zouden het steeds meer nodig hebben in ons leven, denk je ook niet?

Advertisement