x
Hij wint 3,5 miljoen euro in de loterij,…
Jongen van bescheiden afkomst slaagt erin om 3 graden te halen: hij is genomineerd voor de beste student ter wereld Oma viert haar 84e verjaardag in haar favoriete restaurant: ze is ontroerd als de obers haar begroeten

Hij wint 3,5 miljoen euro in de loterij, maar deelt het niet met zijn kinderen: ze vernielen zijn auto met een hamer

21 September 2022 • Door Janine
6.163
Advertisement

Geld maakt niet gelukkig, maar het kan het leven van iedereen zeker veel gemakkelijker maken. Maar als je grote sommen geld wint, is het dan juist om je fortuin met je kinderen te delen? Dat is wat de heer Alex Robertson, een chauffeur uit Glasgow, in Schotland, die onlangs 3,5 miljoen euro won, zich ongetwijfeld heeft afgevraagd, maar die heeft geweigerd het bedrag te delen met zijn twee kinderen, die als reactie daarop besloten zijn auto met een hamer te vernielen. Laten we eens kijken wat er precies gebeurd is.

via: Mirror

De heer Robertson nam deel aan een syndicaat van 12 chauffeurs om gezamenlijk een lot te kopen en won daarmee een prijs van 44 miljoen euro. De jackpot werd natuurlijk verdeeld onder alle deelnemers. Toen meneer Robertson zijn kinderen vertelde over het immense fortuin dat hij zojuist had ontvangen, dachten ze dat ook zij als naaste familieleden van het grote bedrag konden meegenieten, maar dat was niet zo.

Daarom was volgens William Robertson - een van de twee zonen samen met Alex Junior - de overwinning "Het ergste dat had kunnen gebeuren: het heeft ons gezin letterlijk vernietigd". Aanvankelijk had de heer Robertson gezegd dat hij een deel van de winst wilde gebruiken om zijn vrouw naar Australië te brengen om haar tweelingbroer te bezoeken. De zaken liepen echter anders.

Volgens zijn kinderen begon meneer Robertson namelijk dingen voor zichzelf te kopen, zoals een luxe auto, wat veel wrijving in het gezin veroorzaakte. Het lijkt erop dat hij zelfs zijn kinderen heeft aangeklaagd en hen ervan beschuldigde talrijke en aanhoudende berichten te hebben gestuurd. Uiteindelijk gaf hij ze slechts 200 sigaretten.

Dat geschenk was niet genoeg om de woede van de twee broers te sussen, die uit wrok besloten de nieuwe auto van hun vader met een hamer te bewerken. Kort daarna besloten William en Alex Junior zich bij de politie te melden om de verantwoordelijkheid voor hun daad van woede niet te ontlopen. Ze gingen naar het politiebureau en vertelden de agenten: "We liepen de oprit rond 23.00 uur op en we hebben de auto van onze vader met een hamer vernietigd."

Het was zeker geen diplomatieke manier om een ​​familieruzie op te lossen, maar wie heeft volgens jou gelijk? De vader of zijn kinderen?

Tags: WTFFamilieVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt