De man neemt het woord tijdens de gender reveal party en ontmaskert zijn vrouw: dit zorgt voor opschudding (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

04 Juli 2023

De man neemt het woord tijdens de gender reveal party en ontmaskert zijn vrouw: dit zorgt voor opschudding (+ VIDEO)
Advertisement

Onlangs heeft de trend van gender reveal party’s overal ter wereld voet aan de grond gekregen: dit zijn feestjes georganiseerd door toekomstige ouders om samen met vrienden en familie het geslacht van de baby te ontdekken. Soms zijn deze gebeurtenissen vaak het onderwerp van intense controverse, maar misschien hebben er maar weinig tot zoveel discussie geleid als het verhaal dat we je gaan vertellen.

Wat een mooi moment van vreugde en opwinding had moeten zijn, veranderde in een echte nachtmerrie voor een aanstaande moeder: terwijl familie en vrienden samenkwamen om de komst van de nieuwe baby te vieren, onthulde de aanstaande vader iets heel anders.

via Multimedios

Advertisement
YouTube - PuntoNet Arequipa

YouTube - PuntoNet Arequipa

In een dramatische wending die iedereen in ongeloof achterliet, deelde deze moedige en diepbedroefde man het schokkende nieuws van de ontrouw van zijn vrouw met alle aanwezigen en registreerde alles in een video die op sociale media werd verspreid.

Op de bewuste video is het moment te zien waarop de man het bedrog van zijn partner prijsgeeft, precies tijdens de gender reveal waarin de komst van het kind werd gevierd.

In de video zie je het paar in het bijzijn van hun familieleden en vrienden, allemaal in spanning om te weten of ze een jongen of een meisje zullen verwelkomen: de vrouw begint haar gasten te bedanken, zich niet bewust van het dreigende drama dat zou hebben plaatsgevonden. Kort daarna pakt de man de microfoon en begint zijn toespraak, waarin hij onthult dat zijn vrouw op het punt staat een jongetje te krijgen.

Advertisement

Nadat hij heeft aangekondigd dat de baby die onderweg is een jongen is, onthult de man dat hij onvruchtbaar is. Tot verbazing van zijn vrouw en de aanwezigen haalt de man nog meer documenten tevoorschijn en zegt: "Weet je wat dit is? Het is een medische verklaring waarin staat... dat ik geen kinderen kan krijgen."

Alsof dat nog niet genoeg was, bevond zich onder de gasten ook de beste vriend van de vrouw, degene die aan haar zijde zou staan en haar onder zijn hoede moest nemen terwijl hij niet thuis was.

De bedrogen echtgenoot vertoonde vervolgens een video waarin ze te zien zijn terwijl ze hem bedrogen in hun eigen slaapkamer. Geschokt en woedend confronteerden de vrienden en familieleden van het paar de vrouw ermee, die wanhopig huilend van het toneel verdween.

Advertisement