x
Ze draagt ​​een elegante jurk om…
Ze gaan recht voor haar parasol zitten: ze trekt kraaien aan met kruimels en slaagt erin dat ze vertrekken Deze vrouw heeft een belangrijk record behaald: met haar 86 jaar is ze ’s werelds oudste stewardess

Ze draagt ​​een elegante jurk om hun eerste jubileum te vieren: haar vriend neemt haar mee naar een fastfood

19 September 2022 • Door Janine
1.361
Advertisement

De dag van een jubileum is een zeer belangrijke gebeurtenis voor een paar: het is een doel dat nooit als vanzelfsprekend mag worden beschouwd en daarom proberen we de dag meestal zo speciaal mogelijk te maken om zonder woorden te laten zien hoe belangrijk de andere persoon is in ons leven. Vaak kiezen mensen voor een romantisch en elegant diner of een speciale zelfgemaakte lunch, allemaal vergezeld van attente geschenken en andere liefdevolle gebaren. TikTok-gebruiker Javier Muñoz (@javiermunozs) had echter een heel ander plan voor zijn vriendin in gedachten. Laten we samen uitzoeken wat hij deed om haar te verrassen.

via: Milenio

Aan het begin van de video die hij registreerde en die de hele situatie laat zien, schrijft de jonge man: "Vandaag vierden we dat we een jaar samen zijn en ik nodigde mijn vriendin uit voor het avondeten, ze had zich opgemaakt en een jurk gehuurd. Ik nam haar mee naar een heel romantische plek.” Vervolgens toont de camera het meisje gekleed in een elegante groene jurk, bijpassende oorbellen en onberispelijke make-up terwijl ze naar het restaurant rijden.

De volgende scène is die van de jonge vrouw in het restaurant in kwestie: een fastfoodrestaurant. We kunnen niet weten wat het meisje op dat moment denkt, maar ondanks alles lijkt ze niet al te teleurgesteld. In de clip lijkt ze zelfs geamuseerd te zijn, hoewel met een vleugje bitterheid.

Een deel van de TikTok-gebruikers reageerde ironisch op de ongebruikelijke keuze: "Gelukkige laatste jubileum”, schreef een man. Terwijl sommige meisjes het gedrag van de TikToker “verweten" en beweerden dat hij zich niet voldoende had ingespannen om zo'n speciale dag te organiseren: "Mannen begrijpen het misschien niet, maar die dingen kunnen gewoon niet, zelfs als er veel liefde is", merkte een jonge vrouw op. "Het ergste is dat wanneer jullie mannen zich zo gedragen, en wij onze teleurstelling moeten verbergen, anders zijn wij degenen die fout zijn", schreef een ander.

Wat denk jij ervan?

Tags: WTFNieuwsgierigVirale
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt