x
Een acteur met een vermogen van $714…
Ze bevalt van een drieling in verschillende maanden en jaren: ze zijn identiek, maar ze delen niet dezelfde verjaardag Opa geeft verschillende bedragen uit aan geschenken voor zijn kleinkinderen die 18 jaar worden: hij werd beschuldigd van vriendjespolitiek

Een acteur met een vermogen van $714 miljoen leeft van $102 per maand: de rest schenkt hij aan een goed doel

23 September 2022 • Door Janine
2.271
Advertisement

Maakt geld echt gelukkig? Uiteraard niet, maar het lijdt geen twijfel dat een goede economische stabiliteit iedereen zekerheid en sereniteit kan geven. De echte waarden van het leven zijn echter andere en zouden degenen moeten zijn waarnaar moet worden verwezen om echt volop en met vreugde te leven. Een filmpersonage dat in veel films heeft gespeeld herinnert ons hieraan: hoewel niet iedereen zijn naam zal kennen, is de acteur een van de best betaalde ter wereld. Ook al bedraagt zijn totale vermogen meer dan $700 miljoen, heeft de acteur in kwestie ervoor gekozen om van weinig te leven, zoals een gewoon persoon, en een groot deel van zijn geld aan goede doelen te geven.


In het leven is het ongetwijfeld belangrijk om een ​​goede baan te kunnen krijgen en zo economische stabiliteit te verkrijgen, maar we weten heel goed dat dit niet het enige doel van ons hele bestaan ​​kan zijn. Sterke relaties, vriendschappen, familie en liefde zijn het belangrijkste in het leven en de in China geboren acteur Chow Yun-fat, een bekend gezicht en ster van vele films, weet dit heel goed. Chow Yun-fat is een ware legende in zijn thuisland, maar hij is ook bekend bij het niet-Aziatische publiek vanwege zijn aanwezigheid in internationale films. Zijn vermogen bedraagt ​​HKD 5,6 miljard, wat overeenkomt met US $714 miljoen. Ondanks zijn onbetwistbare economische beschikbaarheid, heeft Chow Yun-fat ervoor gekozen om als een gewoon persoon te leven, zonder al te veel voordelen uit zijn sociale positie te halen. Alsof dat nog niet genoeg is, geeft de Chinese acteur het grootste deel van zijn geld aan goede doelen: dit is zijn favoriete "tijdverdrijf", naast trekking!

Chow Yun-fat zegt dat hij ongeveer $102 per maand uitgeeft, wat een heel klein bedrag is en op de rand van overleven. Aan degenen die zich afvragen hoe hij het doet, antwoorden we als volgt: een Nokia mobiele telefoon van 17 jaar geleden gebruiken, geen modieuze kleding kopen maar alleen afgeprijsde en alleen als het echt nodig is en, niet te onderschatten, het openbaar vervoer nemen. Kortom, Chow Yun-fat geeft er echt om een ​​man te zijn zoals vele anderen en stelt dat geld niet "voor altijd" is: "Geld is niet iets dat je voor altijd bezit. Je moet anderen het laten gebruiken als je het zelf niet meer nodig zal hebben". Hij besloot al vanaf het begin goed te doen en iets terug te doen voor het ongelooflijke geluk dat hij in zijn leven had. Een waar voorbeeld voor iedereen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt