Ze bevalt van een drieling in verschillende maanden en jaren: ze zijn identiek, maar ze delen niet dezelfde verjaardag

Janine image
door Janine

23 September 2022

Ze bevalt van een drieling in verschillende maanden en jaren: ze zijn identiek, maar ze delen niet dezelfde verjaardag
Advertisement

Er zijn echtparen die echt alles proberen om kinderen te krijgen, omdat ze niet kunnen wachten om ouders te worden. Het is niet altijd gemakkelijk, en hoewel veel stellen uiteindelijk besluiten te adopteren, zijn er anderen die op alle mogelijke manieren blijven proberen om kinderen te krijgen. De hoofdpersonen van dit verhaal, bijvoorbeeld, hadden niet veel geluk totdat ze hun toevlucht namen tot in-vitrofertilisatie. Door deze stap kon het paar niet één, maar drie kinderen tegelijk krijgen! Of beter gezegd, op afstand van elkaar…

We vertellen je hun ongelooflijke verhaal.

via Youtube / Guinness World Records

Advertisement

Today was the first day we brought the babies out anywhere besides appointments. Brought all the oxygen equipment just in case. All the babies napped at the same time which never happens ❤️❤️❤️

Pubblicato da Kaylie DeShane su Sabato 18 luglio 2020

Kaylie DeShane verlangde naar een biologisch kind, ondanks het feit dat zij en haar man Brandon Holden al een zevenjarige jongen hadden geadopteerd en ondanks het feit dat ze een 12-jarige stiefdochter Naveah had. Na verschillende mislukte pogingen om het gezin op een natuurlijke manier uit te breiden en hun kinderen een broertje of zusje te geven, besloot het echtpaar hun toevlucht te nemen tot in-vitrofertilisatie. Artsen hadden het paar verteld dat er tien procent kans was dat Kaylie zou bevallen van een tweeling, terwijl een ander percentage de mogelijkheid voorspelde van zelfs een drielingzwangerschap. En inderdaad, zo gebeurde. Vanwege de delicate situatie, echter, aangezien de geboorte zeker moeilijk zou zijn en de baby's te vroeg geboren zouden worden, hadden de artsen Kaylie geadviseerd om alleen de eerste van de drieling te baren.

Advertisement

Kaylie en Brandon zouden de andere kleintjes echter nooit opgeven en daarom besloten ze om ze allemaal op de wereld te zetten. Kaylie beviel vervolgens van de eerste van de drieling op 28 december 2019, oftewel de kleine Cian. Artsen adviseerden de moeder om de anderen zo lang mogelijk in haar buik te houden, uit angst voor de gevolgen van een drieling waarbij alle drie de baby's te vroeg geboren zouden worden. Zo werd Kaylie de eerste vrouw ter wereld die binnen 5 dagen een identieke drieling kreeg. Tussen eind 2019 en de eerste dagen van 2020 zijn ook de kleintjes Rowan en Declan geboren: hoewel de kinderen vele moeilijkheden hebben gehad tijdens de eerste levensmaanden, zijn ze nu perfect gezond!

Het unieke van deze drieling ligt in het feit dat de twee broers en het kleine zusje absoluut identiek zijn, zelfs als ze op verschillende tijden, dagen en vooral jaren zijn geboren! Hoe vaak gebeurt het in het leven om een drieling te baren die niet op dezelfde dag jarig is? Het is daarom begrijpelijk dat het nieuws het web rondgaat. Het belangrijkste is echter dat alle kinderen in orde zijn: nu kan dit prachtige gezin volop van het leven genieten!

Advertisement