Vier jongeren zien een oude vrouw in een rolstoel vastzitten in de regen: ze aarzelen niet om in te grijpen

Janine image
door Janine

22 November 2022

Vier jongeren zien een oude vrouw in een rolstoel vastzitten in de regen: ze aarzelen niet om in te grijpen
Advertisement

Goede daden lonen altijd en als het je lukt om een ​​glimlach te geven, blijft de mooie herinnering die je creëert onuitwisbaar in je hoofd. Het voelt beter als je weet dat je behulpzaam bent geweest. Vier jonge mannen uit Florida, Verenigde Staten, hebben het aan den lijve ondervonden nadat ze door duizenden internetgebruikers werden geprezen omdat ze een bejaarde verpleeghuisbewoonster naar haar huis hadden gereden nadat haar scootmobiel het begaf tijdens een onweersbui.

via FoxNews

Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Katty Castro, pr-functionaris van de onafhankelijke gemeenschap van Florida Living, was getuige van het vriendelijke gebaar en nam foto's om het onbaatzuchtige gebaar vast te leggen. "Omdat dit een erg rustige buurt is, was ik verrast om commotie, gelach en vier jonge mannen te horen die een van mijn bewoners door een zware onweersbui in Florida duwden", zei Castro. "Ze duwden haar de grote helling op naar haar woning. Deze helden waren zo gefocust op helpen dat ze haar zelfs bedekten met een paraplu en het niet erg vonden om nat te worden in de regen, wat een groot gevoel van medeleven toonde."

Mevrouw Castro zei dat ze de mannen bedankte voor hun vriendelijkheid en hen vroeg om een ​​groepsfoto zodra hun taak erop zat. De foto werd vervolgens gedeeld binnen een sociaal netwerk van de buurt.

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

De foto ging snel het web rond en verzamelde honderden lovende commentaren voor de vier jongeren: "We merkten dat de vrouw een duidelijk defect aan haar scootmobiel had. We waren moe, vies en wilden terug naar het hotel na een lange dag te hebben gewerkt”, aldus de jongeren. "Toen we de vrouw zagen, wisten we echter zonder enige twijfel dat hoe lang onze dag ook was geweest, het niet erger kon zijn dan wat zij meemaakte. Ze had letterlijk een plastic zak over haar hoofd om haar haar droog te houden. We wisten dat we haar daar niet in de regen konden laten staan, midden op straat, dus kwamen we in actie”.

Volgens Castro maakten Massa en zijn collega's een rit van een kilometer heuvelopwaarts terwijl ze de bewoner voorzichtig duwden terwijl ze op haar scootmobiel bleef zitten. "We wilden gewoon dat ze veilig thuiskwam", legden de jongeren uit. "We hadden geen erkenning verwacht, we wilden gewoon een ​​lid van onze gemeenschap helpen. Gezien de grote media-aandacht voor het verhaal, hopen we oprecht dat mensen zich aangemoedigd voelen om hun naasten te helpen wanneer de plicht roept."

Een applaus voor deze jongeren!

Advertisement