Hij ontmoet een oudere man die brood produceert maar het niet kan verkopen: hij maakt er reclame voor op internet en het verandert zijn leven

Janine

07 Januari 2023

Hij ontmoet een oudere man die brood produceert maar het niet kan verkopen: hij maakt er reclame voor op internet en het verandert zijn leven
Advertisement

Een cadeau kiezen voor dierbaren is nooit gemakkelijk, en nog moeilijker als de ontvanger geen familielid of goede vriend is en als je zijn of haar smaak niet kent. Ondanks alles zijn er echter gelegenheden waarbij zelfs de kleinste beweging, een plotselinge beslissing of een gebaar van altruïsme een verschil kan maken in iemands leven en, waarom niet, het kan verbeteren.

Dit is wat er gebeurde in Fresno, in Californië, Verenigde Staten, waar een jonge man iets deed dat in zijn ogen misschien niet veel betekenis had, maar wat voor de man die het ontving een prachtig geschenk was.

via Porquenosemeocurrio

Advertisement

Javier Amaro is een jongen die op een gewone dag Don Miguelito ontmoette en het geluk had zijn heerlijke gebakken producten te proeven. In feite had de oude man er altijd veel plezier in gehad om bakkerijproducten te maken en de jonge man ontdekte het bij toeval.

Verrukt over de goedheid van het eten, heeft Javier besloten iets heel belangrijks voor de oude man te doen. Omdat zijn winkeltje niet erg bekend was en de verkoop schaars was, stelde hij de kracht van het internet ten dienste van die goede man en maakte reclame voor hem via Facebook. In een post die later heel bekend werd, promootte de jongen het werk van zijn nieuwe vriend.

"Deze meneer verkoopt werkelijk lekker Mexicaans brood - schreef de jongen op zijn sociale profiel - Het kost 1 dollar per zak, ik kocht er 15 om hem te helpen. Door zijn voorbeeld begrijp ik dat het niet uitmaakt of je oud, gehandicapt of gezond bent op het werk, als je graag iets doet wat je leuk vindt, wordt leeftijd geen obstakel. Help hem alsjeblieft ook".

Pxhere - Not the actual photo

Daarna gaf de jongen het adres waar ze hem konden vinden om hem te helpen. En zo gebeurde. De post kreeg een zeer hoog aantal views en veel mensen gingen naar Don Miguelito om hem te helpen. Het evenement had zoveel weerklank dat het de oudere man in staat stelde zijn dagen te verbeteren en een goed leven te leiden.

Als we erover nadenken, heeft deze man niets bijzonders gedaan: hij heeft gewoon een goed product geproefd, een foto gemaakt met de producent en deze op internet geplaatst. Toch is uit zo'n klein gebaar iets heel belangrijks en moois ontstaan ​​voor de oude man. Om deze reden willen we Javier bedanken en hem vertellen dat het dankzij mensen zoals hij is dat de wereld een betere plek is.

Advertisement