Oma krijgt een pop voor haar verjaardag en is ontroerd: ze had er nog nooit een gekregen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

03 Oktober 2022

Oma krijgt een pop voor haar verjaardag en is ontroerd: ze had er nog nooit een gekregen (+ VIDEO)
Advertisement

Hoe ouder ze worden, hoe meer ouderen lijken op kinderen die tijd, genegenheid en zorg nodig hebben. Het is absoluut belangrijk om voor je ouders of grootouders te zorgen, die helaas maar al te vaak geïsoleerd blijven. In feite is het onverwachte bezoek van een kleinkind of ander familielid een van de meest waardevolle ervaringen voor een bejaarde, die misschien al lange tijd alleen woont. Toen de grootmoeder in dit verhaal de deur voor haar kleindochter opendeed, had ze niet gelukkiger kunnen zijn. Of dat dacht ze: ze wist nog steeds niet dat de jonge vrouw haar een mooie verrassing had gebracht.

via Instagram / eliquirooga

Instagram / eliquirooga

Instagram / eliquirooga

Eli Quiroga ging naar haar oma voor haar verjaardag. Voor haar grootmoeder was Eli's aanwezigheid al een prachtig geschenk op zich en ze had nooit gedacht dat ze zich gelukkiger zou kunnen voelen dan dat moment. De kleindochter wilde namelijk haar geliefde grootmoeder verrassen met een speciale verrassing en zorgde ervoor dat ze de ontroerende scène filmde met haar mobiele telefoon. In de video zien we de lieve oude vrouw haar verjaardagscadeau uitpakken, zich niet bewust van de inhoud. Oma's dank begint al voordat ze de verrassing heeft uitgepakt, maar wanneer ze eindelijk begrijpt wat er in het pakje zit, licht haar gezicht op. In dat pakket zit iets wat oma heel graag wilde toen ze jong was en dat ze nooit het genoegen heeft gehad om te hebben: een lappenpop.

Zodra ze de gekleurde pop ziet, omhelst de grootmoeder haar, in een oprechte beweging van vreugde en geluk.

Advertisement

Hoewel ze al heel blij was om bezoek van haar kleindochter te krijgen, was de oude vrouw gelukkig met dat cadeau. Ze gaf de pop de naam Marilù en, zoals we in de video kunnen zien, lijkt dit het meest geschikte cadeau voor haar. Oma knuffelt haar dicht tegen haar gezicht, alsof het haar kostbaarste bezit is. De kleindochter zal net zo blij zijn geweest dat ze een oude en belangrijke wens van haar geliefde oma heeft ingewilligd.

We laten je achter met de originele video, gepost op Instagram.

Advertisement