Een koninklijke wacht roept naar een klein meisje dat hem in de weg stond: “Maak dat je wegkomt!” (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

30 September 2022

Een koninklijke wacht roept naar een klein meisje dat hem in de weg stond: “Maak dat je wegkomt!” (+ VIDEO)
Advertisement

Iedereen verdient het om met respect te worden behandeld op de werkplek, ook de Engelse koninklijke garde, figuren omgeven door een aura van eindeloze ernst, die zelfs geen stap van hun gebruikelijke pad mogen afwijken. Toch is er geen gebrek aan toeristen die vrij rondlopen, maar de bewakers lijken altijd klaar te staan ​​om iedereen tot de orde te roepen die hen in de weg staat. Zelfs kinderen. Onder de vele video's die online te zien zijn, waarin wisselingen van de wacht en respectloze toeristen worden gefilmd, is er een die een klein meisje als hoofdrolspeelster zag, zich niet bewust van het feit dat ze te dicht in de buurt van een koninklijke wacht was.

via TikTok / octavioalmanza16

Advertisement
TikTok / octavioalmanza16

TikTok / octavioalmanza16

De video waarin een Engelse koninklijke garde tegen een klein meisje schreeuwt, niet wetende dat ze te dichtbij de schildwacht is, is op internet rondgegaan. In de video zie je duidelijk het kleine meisje wegrennen, geschrokken van de berisping van de bewaker die haar met een uiterst bruuske stem toeschreeuwde: “Maak dat je wegkomt!”. Geconfronteerd met een dergelijk tafereel, glimlachten de aanwezige toeristen en misschien waren sommigen geschrokken van de rigide houding van de bewaker; veel gebruikers die de video zagen, waren echter verontwaardigd over de behandeling van het kind. Iemand merkte bijvoorbeeld op: “Was dat nou nodig, om het kleine meisje zo te laten schrikken?"

Het meisje stond voor een poort toen de soldaat door een deur binnenkwam in zijn uniform en tegen haar schreeuwde dat ze weg moest gaan. Hij maakt deel uit van de Life Guards, het regiment op hoog niveau van de Household Cavalry, en op zijn pad mogen er geen obstakels zijn.

Advertisement

Als meerdere mensen verontwaardigd waren over de te strenge houding van de garde jegens het kind, hebben vele anderen de schuld voor het incident toegeschreven aan de ouders van het meisje, die haar kennelijk niet adequaat hebben begeleid. "De ouders hadden het kind moeten vertellen om dicht bij hen te blijven, want het is niet bepaald een geheim dat de koninklijke garde angst inboezemt en schreeuwt”, merkte een gebruiker op, die solidariteit betuigde met de bewaker.

Het is niet de eerste keer dat de koninklijke wachters de hoofdrolspelers zijn geworden in dergelijke scènes: wie heeft er volgens jou gelijk in deze situatie?

Advertisement