"Mijn toekomstige echtgenoot kan mijn vader niet uitstaan ​​en wil niet dat hij me naar het altaar begeleidt: ik ben het er niet mee eens"

Janine image
door Janine

12 Oktober 2022

"Mijn toekomstige echtgenoot kan mijn vader niet uitstaan ​​en wil niet dat hij me naar het altaar begeleidt: ik ben het er niet mee eens"
Advertisement

Het huwelijk is een zeer belangrijke fase om te bereiken voor een verliefd paar, maar ondanks dat het een positieve gebeurtenis is, brengt het tal van problemen met zich mee die vaak leiden tot onenigheid in de familie. Als je met je wederhelft trouwt, moet je in feite ook zijn of haar familie accepteren en verwelkomen, of op zijn minst een civiele relatie met hen aangaan op basis van vriendelijkheid en wederzijds respect. Helaas is dit niet het geval voor een jonge vrouw, die het internet om advies vroeg om te begrijpen hoe ze met de situatie om moest gaan.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Het meisje legde uit dat ze op het punt staat met haar vriend te trouwen na een relatie van 2 jaar en dat ze geen grote familie heeft, integendeel: ze heeft alleen haar vader en haar zus. "Mijn vader heeft zijn leven aan mijn zus en mij gewijd en heeft de afgelopen 6 jaar meer dan 14 banen gehad om voor ons te zorgen. Ik hou van mijn vader en we hebben de beste relatie die iemand zich maar kan wensen. Mijn verloofde kan het echter niet met hem vinden”, schreef ze.

Ze lijken over veel dingen verschillende meningen te hebben: "Mijn verloofde heeft mijn vader bijvoorbeeld eens voorgesteld om de vrachtwagen die hij heeft te verkopen omdat hij al jaren stilstaat. Mijn vader was beledigd omdat het de vrachtwagen van mijn grootvader is en hij niet wilde dat iemand hem vertelde wat hij moest doen”, vervolgde ze. “Hun recente meningsverschil kwam toen mijn vader weigerde geld te geven om bij te dragen aan de bruiloft. Mijn verloofde klaagde erover, maar ik legde hem uit dat mijn vader niet verplicht is om voor ons te betalen", zei de toekomstige bruid.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Gisteren zei mijn verloofde dat ik iemand anders moest zoeken die me naar het altaar kan vergezellen omdat mijn vader weigerde een financiële bijdrage te leveren voor de bruiloft en hij het niet verdient om het te doen. Ik werd boos en antwoordde dat mijn vader weigerde bij te dragen omdat hij geen geld heeft en ook wil ik, zoals elke bruid, dat hij me vergezelt naar het altaar op mijn trouwdag. Hij protesteerde en zei dat ik onze trouwdag voor hem probeerde te verpesten, maar ik noemde hem egoïstisch omdat hij het moment waar ik altijd van had gedroomd wilde wegnemen vanwege zijn meningsverschillen met mijn vader. Het is niet juist, aangezien ik een uitstekende verstandhouding heb met mijn vader", besloot de jonge vrouw, terwijl ze gebruikers vroeg hoe ze de discussie konden oplossen.

Het web gaf haar volkomen gelijk en adviseerde haar om ook het idee te overwegen om het huwelijk af te blazen: "Ik zie dat je dol bent op je vader, waarom trouw je met iemand die hem duidelijk niet respecteert? Het hoeft niet zijn beste vriend te zijn, maar er moet wel een minimum van relatie zijn. Je vriend lijkt emotioneel onvolwassen, dus ik zou deze relatie heroverwegen als ik jou was. Veel succes in ieder geval, en als je doorgaat met de bruiloft, weet ik zeker dat je er prachtig uit zult zien als je vader je door het gangpad leidt”, schreef een gebruiker.

Wat vind jij?

Advertisement