Koerier bezorgt een pakketje bij een vrouw: als ze zich realiseert dat ze erg verdrietig is, stopt ze even om met haar te praten

Janine image
door Janine

23 November 2022

Koerier bezorgt een pakketje bij een vrouw: als ze zich realiseert dat ze erg verdrietig is, stopt ze even om met haar te praten
Advertisement

Veel mensen zijn toegewijd aan hun religie, maar het is niet altijd gemakkelijk om de leer van je geloof in praktijk te brengen. Compassie, empathie, gevoeligheid zijn uiterst altruïstische gevoelens en er is een groot hart voor nodig om spontaan vriendelijke daden te kunnen verrichten: als het je lukt, voel je je echter gelukkiger en tevredener.

Amanda Riggan, een bezorgster die een bijzondere ervaring had met een vrouw bij wie ze een eenvoudig pakketje moest bezorgen, weet er alles van.

via CBN

Advertisement

Life has been surreal lately, I just want to encourage whoever is reading this if you don’t feel equipped for what’s on...

Pubblicato da Amanda Riggan su Giovedì 7 luglio 2022

Het begon allemaal een paar jaar geleden, toen Amanda besloot een video te delen waarin ze vertelde over haar bijzondere dag. Op een gewone werkdag ontmoette Amanda een vrouw die een gesprek met haar aanknoopte en uitlegde dat haar man erg ziek was. Amanda moest de ronde afmaken en knikte, glimlachte, maar beëindigde snel het gesprek om weer aan het werk te gaan.

Weer op weg om de pakjes te bezorgen zei een stem in haar echter dat ze terug moest gaan naar die verdrietige vrouw: het gevoel was zo sterk geworden dat de jonge vrouw uiteindelijk terugging naar de vrouw. "Ik belde aan en ze kwam met tranen in haar ogen de trap af", zei Amanda. "Toen ze zag dat ik het was, glimlachte ze en ik zei: “Mevrouw, mag ik met u bidden?” Ze kwam de veranda op en hield me stevig vast. Ik bad voor haar, haar familie en haar man”.

Advertisement

Shoutout to Fred owner of Victory Lane Indoor Karting for a fun Saturday! If you’re in or around Charlotte and looking for something fun for all ages, you’ll love it! 10 out of 10 🏁🤙🏼

Pubblicato da Amanda Riggan su Domenica 27 febbraio 2022

Drie jaar na die video wilde Amanda de enorme media-aandacht die ze ontving voor haar ontroerende verhaal bedanken: "Drie jaar en 24 miljoen views later. Ik noemde deze video 'Game of Change'. Niemand had kunnen weten hoeveel mijn leven zou veranderen vanaf die dag. Een daad van vriendelijkheid waarvan ik dacht dat ik die alleen met familie en vrienden kon delen, en in plaats daarvan opende het de harten van veel mensen".

Als we erover nadenken, was haar gebaar heel eenvoudig, maar het gaf hoop en enige troost aan een vrouw in moeilijkheden. Misschien heeft dit ertoe bijgedragen dat ze een voorbeeld voor velen is geworden. Goed doen, een hand toereiken is belangrijk, zowel voor degenen die die hulp ontvangen als voor degenen die besluiten zich beschikbaar te stellen voor de ander.

Advertisement