x
Moeder gebruikt geen borden, maar serveert…
De baas ontslaat haar omdat ze weigerde hem koffie te brengen: ze opent een nieuw bedrijf en wijst zijn kandidatuur af Hij vraagt ​​een 100-jarige of hij hem gezelschap wil houden in Disneyland: hij accepteert en heeft een onvergetelijke dag

Moeder gebruikt geen borden, maar serveert het eten direct op tafel: "het experiment werkte en ze waardeerden het”

02 Oktober 2022 • Door Janine
5.692
Advertisement

Er zijn momenten van de dag waarop we niet langer in staat zijn om alle dagelijkse problemen met sereniteit en helderheid het hoofd te bieden. Dan willen we snelle en eenvoudige manieren om kleine dingen op te lossen. Een gedachte waar met name ouders het mee eens zijn die, misschien na een vermoeiende dag op het werk, thuiskomen en heel goed weten dat ze zich niet op de bank zullen kunnen ontspannen terwijl ze wachten op het eten, maar het zelf moeten maken en ervoor zorgen dat het hun kinderen aan niets ontbreekt.

Maar als je echt moe bent en niet eens de kracht hebt om de kinderen te overtuigen om te eten, als ze daar geen zin in hebben, wat dan? De moeder waarover we je gaan vertellen heeft een originele oplossing gevonden die echter ook voor discussie heeft gezorgd. Laten we eens kijken.


Brooke Abigail is een Australische moeder die op een doodgewone avond besloot om het "rommelige diner" te experimenteren. We leggen je uit wat met deze uitdrukking wordt bedoeld. Het soort maaltijd in kwestie, voorziet erin dat het eten niet, zoals gebruikelijk, wordt geserveerd in schalen die netjes op het tafelkleed zijn gerangschikt, maar direct op tafel. Je leest het goed.

Deze vrouw, misschien moe van de drukke dag, of moe van het zoeken naar de beste manier om haar kinderen aan het eten te krijgen, heeft besloten haar fantasie de vrije loop te laten en het avondeten creatief te serveren. Dit alles werd vastgelegd en gedeeld in een video op TikTok.

De afbeeldingen, die op het profiel van de vrouw verschenen, gingen letterlijk het web rond, met in totaal meer dan 8 miljoen views en een enorm aantal reacties. De clip toont Brooke met de pan in haar hand en twee seconden later gooit ze een grote hoeveelheid spaghetti op het geplastificeerde tafelkleed. Als ze dit gedaan heeft, pakt ze de saus en brengt de pasta op smaak, voordat ze een foto maakt met haar twee kinderen en ze van de maaltijd laat genieten.

Zoals ze later schreef: "Het experiment was zeer succesvol. Ze aten meer dan normaal." Woorden die interesse, hilariteit en afkeuring hebben gewekt bij de vele gebruikers die de video hebben gezien.

Advertisement

De opmerkingen bleven, zoals te verwachten was, niet lang op zich wachten: "Ik laat het avondeten meestal op de keukenvloer staan ​​en dan eten ze daar" - schreef een persoon en opnieuw "Soms laat ik het avondeten in de tuin van de buren achter en gaan ze op jacht naar de schat”. Er zijn echter ook mensen die de keuze van de vrouw niet waardeerden en, in plaats van erom te lachen, haar bekritiseerden, omdat ze het verkeerd vonden.

Feit is dat het voor haar werkte en wie weet besluit ze het wel opnieuw in de praktijk te brengen. Wat vind jij ervan?

Tags: WTFEtenFamilie
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt