Hij wordt per ongeluk de rijkste man ter wereld: "Ik had 92 biljard dollar op mijn rekening staan”

Janine image
door Janine

05 Oktober 2022

Hij wordt per ongeluk de rijkste man ter wereld: "Ik had 92 biljard dollar op mijn rekening staan”
Advertisement

Wat als ze je plotseling vertellen dat je rijk bent geworden? Misschien zou je het niet geloven en misschien zou je daar goed aan doen. Geld komt niet uit de lucht vallen, ook al is het altijd leuk om te fantaseren over wat je met een mooi bedrag kunt kopen. Hoewel geld niet gelukkig maakt, kan het je zeker helpen om serener te worden en wat leuks voor jezelf te kopen. Over het algemeen moet je echter een rijke familie hebben of in het beste geval de loterij winnen om je leven volledig te veranderen en erop te vertrouwen dat je wint. Voor Chris Reynolds daarentegen kwam het geld letterlijk op zijn bankrekening terecht zonder er iets voor te doen: een paar minuten lang was hij de rijkste man ter wereld.

via Everys

Advertisement

Met maar liefst $ 92.233.720.368.547.800 is Chris automatisch de rijkste man ter wereld geworden en overtreft hij zelfs bekende miljardairs zoals Bill Gates. Reynolds kon zijn ogen niet geloven: hij had toevallig ingelogd op zijn Paypal-account om het saldo te controleren en was verbluft toen hij zag dat hij zoveel geld had. Hij was er echter zeker van dat het een vergissing was en helaas voor hem had hij gelijk. Voorafgaand aan deze bizarre episode, waren Reynolds' hoogste PayPal-inkomsten "iets meer dan $1.000" door de verkoop van een paar vintage BMW-banden op eBay. Hoe kon hij ineens miljardair zijn geworden?

Het duurde niet lang voordat medewerkers van Paypal de grote fout beseften en actie ondernamen, en zich ook verontschuldigden bij de heer Reynolds. Het Amerikaanse bedrijf verontschuldigde zich vervolgens bij Chris voor "het ongemak", liet hem na een paar minuten van geluk met lege handen achter en verklaarde dat hij een donatie wilde doen aan een non-profitorganisatie van zijn keuze.

Advertisement
Pixabay / Not the actual photo

Pixabay / Not the actual photo

"We denken dat het inspirerend is dat hij besloot deze episode te gebruiken om geld te doneren aan een doel waarin hij gelooft", voegde het bedrijf toe in een andere verklaring. "En we hopen deze geest te eren door zelf in de eerste plaats te doneren: we hebben contact met hem opgenomen om deze gift te doen en om hem te laten weten dat we hem erg dankbaar zijn als klant!" sloot het bedrijf af.

Wat zeker is, is dat de heer Reynolds zijn “kwartier van faam” heeft gehad. Jammer voor hem dat het zo kort duurde.

Wat zou jij doen met zo'n bedrag? Vertel het ons in de reacties!

Advertisement