"Mijn moeder bracht haar varkentje tegen mijn wil naar mijn bruiloft: ik heb haar van het feest weggestuurd”

Janine image
door Janine

09 Oktober 2022

"Mijn moeder bracht haar varkentje tegen mijn wil naar mijn bruiloft: ik heb haar van het feest weggestuurd”
Advertisement

Een bruiloft organiseren vergt veel energie en er zijn veel dingen om over na te denken. Wanneer twee geliefden besluiten hun verbintenis te formaliseren en het evenement met familie en vrienden willen vieren, moeten ze aan elk element denken om zowel hen als de gasten een geweldige dag door te laten brengen.

Alles wordt gepland zonder iets aan het toeval over te laten, vooral wat betreft de receptie, dus je probeert rekening te houden met de behoeften van iedereen, maar het lukt niet altijd. Dit gebeurt vooral als er speciale verzoeken arriveren zoals in het verhaal dat we je willen vertellen.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

De hoofdpersoon van het verhaal is een bruid die vanwege een verzoek van haar moeder nee heeft moeten zeggen. In een bericht op Reddit vertelde de dochter in kwestie hoe het ging: "Mijn moeder heeft als huisdier een varken dat ze van een boerderij heeft gered en waar ze erg dol op is - begint de auteur - Terwijl ik de bruiloft aan het organiseren was, deed ze niets anders dan mij te vertellen dat ze ook haar viervoeter erbij wilde hebben. Ze vroeg me om speciaal voor hem een ​​buffet te maken en hem bij elke keuze op te nemen, maar ik weigerde. Ik wilde niet dat er een varken op mijn bruiloft zou zijn en ik heb dus nee gezegd."

Ondanks de categorische weigering van haar dochter, vond haar moeder het toch nodig om "begeleid" te verschijnen. Zowel zij als haar man waren er erg overstuur van, maar de man raadde haar aan om er niet te veel aandacht aan te schenken. En zo gebeurde, tenminste totdat het onherstelbare gebeurde.

 

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Het dier, dat, laten we eerlijk zijn, zeker geen verwijt kan worden gemaakt, heeft enkele gasten geïrriteerd en, door tegen een tafel aan te lopen, enkele glazen voorwerpen laten vallen die zijn verbrijzeld. Dit maakte de bruid natuurlijk woedend en bracht haar ertoe haar moeder van het feest weg te sturen.

“Ze vertelde me dat het mijn schuld was omdat ik niet had gedacht aan een bruiloft die ook geschikt was voor dieren - schrijft de bruid - Ze beschuldigde me ervan dat ik haar belachelijk had gemaakt in het bijzijn van de andere gasten en benadrukte dat als ik haar suggesties had opgevolgd betreft de organisatie van het evenement, alles in orde zou zijn geweest". Woorden die twijfels deden rijzen over de planningskeuzes en waarvoor de hoofdpersoon van het verhaal de gemeenschap om advies vroeg.

Van gebruikers kwamen veel opmerkingen die het eens waren met haar keuze, terwijl ze haar moeder egoïstisch en onjuist vonden. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement