Hij reist 2400 km om zijn vriendin verkleed als beer te verrassen: hij ontdekt dat ze met een andere jongen samen is

Janine image
door Janine

10 Oktober 2022

Hij reist 2400 km om zijn vriendin verkleed als beer te verrassen: hij ontdekt dat ze met een andere jongen samen is
Advertisement

De liefde dwingt ons om kleine en grote onbezonnen gebaren te maken, maar zijn niet altijd welkom als verrassing. Dat begreep een jonge man uit China goed die - volgens berichten in sommige kranten - 2.400 kilometer zou hebben gereisd om een ​​verrassingsbezoek aan zijn vriendin te brengen. Om het nog liever te maken, zou de jongen ook een berenpak hebben gehuurd, dat hem van top tot teen bedekte. Helaas was de jongen op zijn beurt echter "verrast” toen hij zag dat zijn vriendin een andere man omhelsde.

via Ecosdanoticia

Advertisement

De beelden kwamen op alle sociale netwerken terecht dankzij een derde persoon die de gebeurtenis filmde en fotografeerde. Men denkt dat hij mogelijk een vriend was van de bedrogen jongen, die hem zou hebben vergezeld om de reactie van de jonge vrouw te filmen.

Nadat de jongeman het meisje op heterdaad heeft betrapt, trekt hij zijn kostuum uit en kijkt haar teleurgesteld aan. Ze merkt zijn aanwezigheid op en rent achter hem aan om het uit te leggen, maar hij zet het berenmasker weer op zijn hoofd, misschien om zijn betraande gezicht te bedekken. Hij praat niet eens met de vrouw, hij vervolgt gewoon zijn weg. Zij, op haar beurt, staat erop en probeert hem te omhelzen, en dit is de laatste scène van de korte video die online te zien is.

Advertisement

Sommige gebruikers zijn van mening dat dit een simpele marketingvondst is en wijzen erop dat geen van de informatie is bevestigd, zoals de naam en leeftijd van de jongeren die de actie filmden of de stad waar het allemaal gebeurde of zelfs de afgelegde kilometers door de jongen om zijn geliefde te bereiken.

Anderen daarentegen geloven dat het waar kan zijn, omdat het gemak van het opnemen van video's momenteel enorm is, aangezien de meeste mensen een smartphone hebben. Zoals gezegd had de jongen, gezien de organisatie van de speciale verrassing, echt een vriend gevraagd kunnen hebben om het hele gebeuren te filmen.

Waar of niet, de video kreeg veel media-aandacht vanwege de eenvoudige maar betekenisvolle elementen: het berenkostuum, het paar op straat, de extreem teleurgestelde houding van de jongen, gevolgd door de reactie van het meisje, dat niet eens nadenkt over wat er is gebeurd, door zich onmiddellijk te haasten naar haar vermeende toekomstige ex-vriendje. Een heel triest verhaal, dat gemakkelijk empathie kan opwekken, nietwaar?

Advertisement