Op heterdaad betrapt: ze wordt omhelsd met haar vriend, maar wordt gefilmd terwijl ze aan het kletsen is met haar minnaar

Janine image
door Janine

29 Juni 2023

Op heterdaad betrapt: ze wordt omhelsd met haar vriend, maar wordt gefilmd terwijl ze aan het kletsen is met haar minnaar
Advertisement

Verraad is een van de grootste teleurstellingen in de liefde die een stel kan meemaken, en helaas komt het vaker voor dan je zou denken. Wanneer dit gebeurt, is de vertrouwensrelatie in het paar niet meer hetzelfde en is er veel werk van beide kanten nodig om deze pijnlijke gebeurtenis te boven te komen op de manier die het meest geschikt wordt geacht.

Het is om deze reden dat steeds meer mensen medeleven tonen wanneer ze getuige zijn van bedrog, zoals in het geval van de gebruiker in het volgende verhaal, die een meisje op heterdaad betrapte op het sturen van liefdesberichten naar een andere man terwijl ze in gezelschap van haar vermeende vriend was. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Elciudadano

Advertisement
Twitter - @El CondeNado

Twitter - @El CondeNado

De episode vond plaats tijdens een baseball-wedstrijd van de Mariachi uit Guadalajara, Jalisco, Mexico, waar het paar hecht en verenigd leek. Ze volgden de wedstrijd terwijl ze elkaar omhelsden, totdat - op een gegeven moment - de twee uit elkaar gingen en de jonge vrouw een houding aannam waardoor ze het scherm van haar mobiele telefoon kon verbergen voor haar vermeende “geliefde".

Ondertussen merkte een anonieme toeschouwer die achter de "tortelduifjes" zat, op dat de vrouw een nogal compromitterend gesprek voerde met een andere man, waarin ze plannen smeedden om elkaar te ontmoeten voor zaken die niets platonisch of "onschuldigs” hadden.

Advertisement

De gebruiker die de scène filmde, besloot de video online te delen en kreeg hiervoor ook harde kritiek van degenen die hem ervan beschuldigden niet in te grijpen. Door het moment echter op sociale netwerken te delen, bood hij de verraden vriend de kans om de situatie te begrijpen, aangezien de video de sociale netwerken en de wereld rondging en allerlei soorten opmerkingen verzamelde: "Daarom is het beter om alleen te zijn in plaats van iemand je leven te laten verpesten,” merkte een gebruiker op, die waarschijnlijk een soortgelijke ervaring had meegemaakt.

Sommigen hebben gespeculeerd dat de minnaar in werkelijkheid de man zou kunnen zijn met wie het meisje uit was, aangezien de andere man allerlei hartjes kreeg, wat niet gebruikelijk is als je een affaire voor je partner wilt verbergen. Terwijl de meeste commentaren zich tegen de jonge vrouw uitten, wezen andere gebruikers op het gebrek aan discretie van de kant van de auteur van de video. Wat denk jij ervan?

Advertisement