"Ik vroeg mijn vriendin om op de bank te slapen omdat mijn dochter bij me wilde zijn: ze nam het niet goed op"

Janine image
door Janine

21 Maart 2023

"Ik vroeg mijn vriendin om op de bank te slapen omdat mijn dochter bij me wilde zijn: ze nam het niet goed op"
Advertisement

De relatie met kinderen is altijd iets unieks en bijzonders en - ook in het geval dat men helaas van zijn partner moet scheiden - niets en niemand kan een dergelijke band ooit in de weg staan. Dit is wat de meeste alleenstaande ouders denken die besluiten een nieuwe liefdesrelatie aan te gaan: vaak praten ze er zelfs meteen over met de nieuwe partner en zeggen ze dat ze verantwoordelijkheden hebben jegens hun kinderen.

Sommigen accepteren de situatie zonder enig specifiek probleem, terwijl anderen misschien wrok voelen, vooral als ze een houding opmerken die de grens overschrijdt. Het verhaal dat we je nu gaan vertellen is hier een voorbeeld van.

via Reddit

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Een man legde uit dat hij de relatie tussen zijn dochter en zijn vriendin niet beter heeft kunnen managen: "Ik ben 43, heb een vriendin van 39 en een dochter van 16. We gingen met z'n drieën op bezoek bij de ouders van mijn vriendin om elkaar te leren kennen. Gisteravond boekten we een kleine suite in een hotel voor onze laatste nacht voordat we naar huis vlogen, en mijn vriendin en ik lagen in het tweepersoonsbed en mijn dochter op de slaapbank in de kamer ernaast. Kort nadat we in bed lagen, vroeg mijn dochter of ze bij me mocht slapen”, zei hij.

Het meisje heeft het autisme spectrum stoornis en heeft moeite om alleen te zijn op onbekende plekken. Om deze reden, toen ze haar vader vroeg om bij hem te slapen, accepteerde de man en bood aan om haar gezelschap te houden op de bank. Het meisje weigerde echter en verklaarde dat de slaapbank erg oncomfortabel was en dat ze op een comfortabelere matras moest slapen.

"Ik vroeg mijn vriendin of ze op de bank wilde slapen en ze leek een beetje geïrriteerd, dus bood ik aan om de receptie te bellen en om een ​​andere kamer te vragen, maar uiteindelijk stemde ze toe. Dus mijn dochter en ik deelden het tweepersoonsbed en mijn vriendin sliep op de bank”, vervolgde hij.

Advertisement
"Ik vroeg mijn vriendin om op de bank te slapen omdat mijn dochter bij me wilde zijn: ze nam het niet goed op" - 2

https://www.pexels.com/photo/w...

Op de terugreis leek de vriendin echter in een slecht humeur en toen hij haar vroeg wat er aan de hand was, antwoordde ze dat ze zich volkomen buitengesloten voelde en dat ze de avond ervoor respectloos was behandeld. "Ik vertelde haar dat het me speet, maar mijn dochter was in moeilijkheden en ik moest iets doen, en zij beweerde dat ze geen kind was en dat ze iets anders had kunnen doen zonder met mij in mijn bed te slapen. Op dat punt vertelde ik haar dat ze begon te overdrijven, dat ik een autistische dochter heb en dat ze, als we samen willen zijn, moet begrijpen dat dit soort dingen van tijd tot tijd gebeuren", concludeerde de vader, vragend om online advies over hoe hiermee om te gaan.

Het web haalde uit naar de vader en beschuldigde hem van gebrek aan organisatie: "Je had een tweepersoonssuite kunnen boeken in plaats van een kamer met 2 bedden. Als je weet dat je dochter moeite heeft om alleen te zijn op onbekende plaatsen, had je na moeten denken over de oplossing. Op die manier zou iedereen een echt bed hebben gehad, zelfs in dezelfde kamer. Je vriendin heeft niets verkeerds gedaan - ze heeft het volste recht om het je kwalijk te nemen hoe je ermee omging en je had er niet moeten aandringen," zei een gebruiker.

Wat vind jij?

Advertisement