Twee jonge vrouwen ontdekken dat ze een jaar met dezelfde man samen waren: ze verlaten hem en gaan samen op vakantie

Janine image
door Janine

12 Oktober 2022

Twee jonge vrouwen ontdekken dat ze een jaar met dezelfde man samen waren: ze verlaten hem en gaan samen op vakantie
Advertisement

Vreemdgaan is waarschijnlijk een van de slechtste middelen waarmee je de gevoelens van je partner kunt kwetsen. Het is niet altijd een bewuste handeling, maar het is ongetwijfeld een symptoom van een probleem binnen de relatie. Het beste is om, als je denkt dat je je partner kunt bedriegen, hem te waarschuwen en zo een einde aan de relatie te maken. Velen geven er echter de voorkeur aan om van twee walletjes te eten en het pad van leugens te kiezen. Maar vroeg of laat komen de leugens aan het licht…

Twee vrouwen kwamen erachter dat ze met dezelfde man een relatie hadden, maar geen van beiden wist van het bestaan van de ander.

via Facebook / Faith Amelia

Advertisement

Faith Bistline bereidde zich mentaal voor op een vakantie in Costa Rica met haar vriend ter gelegenheid van haar 30e verjaardag. Op een dag ontving de jonge vrouw echter zonder enige waarschuwing een privé-bericht op Facebook van een onbekende met de vraag of degene op de foto die ze had gepost haar vriend was. "Omdat die man de afgelopen 10 maanden met mijn vriendin samen is”, onthulde de onbekende haar. Blistine was 18 maanden samen met haar vriend en kon niet geloven dat deze vrouw haar de waarheid vertelde. Aanvankelijk dacht ze daarom dat het allemaal een groot misverstand was. Dus maakte ze een screenshot van hun berichtenuitwisseling en stuurde deze door naar haar vriend, in de hoop alles te verduidelijken. Het niet reageren van haar vriend was echter allesbehalve geruststellend: de man reageerde pas twee dagen later.

Advertisement

Kort daarna ontving Blistine het bericht van Emely Ortiz, de vrouw waarmee haar vriend haar klaarblijkelijk had bedrogen. Natuurlijk dachten ze allebei dat ze exclusief met de man een relatie hadden, en ze wisten niet eens van elkaars bestaan ​​af. Emily vroeg haar: 'Ik wil gewoon weten hoe lang jullie al aan het daten zijn. Heeft hij je ooit over mij verteld of had je geen idee?” Blistine's reactie was oprecht: "Ik had geen idee. We zijn al bijna anderhalf jaar samen. Ik probeer hem de kans te geven om het uit te leggen, maar hij geeft geen antwoord." Nadat ze foto's van hun 'ex'-vriend hadden uitgewisseld, bevestigden ze de identiteit van de man en beiden waren diepbedroefd. Terwijl Bistline, die verpleegster is, in april 2021 een relatie met hem kreeg nadat ze hem een ​​jaar eerder via een paar vrienden had ontmoet, ontmoette Ortiz hem voor het eerst in de kliniek waar hij als medisch assistent werkt en waar de jonge man, een arts, zijn beroep uitoefende.

De man nam met allebei contact op, niet erg berouwvol om zijn "plan": "Ik had het niet uit de hand moeten laten lopen", zei hij. Beide vrouwen verlieten hem natuurlijk.

Met een reis die al gepland en betaald was, vroeg Blistine Ortiz om met haar mee te gaan naar Costa Rica: een onverwacht maar zeer verstandig voorstel, aangezien beiden probeerden weer op te krabbelen en de slechte ervaring te vergeten. Een bevrijdende reis met vrouwen onderling is misschien wel het beste wat ze konden doen. “Ik wilde niet alleen gaan”, legde Bistline uit, “ik dacht dat het ons allebei zou helpen om zo'n reis te maken. We verdienen het na wat we hebben meegemaakt.”

De twee hebben misschien hun vriend verloren, maar ze hebben er een oprechte vriendin bij gekregen!

Advertisement