Kind verkoopt limonade en snacks om nieuwe schoenen te kopen: politieagent helpt hem door hem een ​​paar te geven

Janine image
door Janine

08 Oktober 2022

Kind verkoopt limonade en snacks om nieuwe schoenen te kopen: politieagent helpt hem door hem een ​​paar te geven
Advertisement

Het gebeurt niet vaak dat we horen over vriendelijke gebaren en altruïsme, maar er zijn goede mensen in de wereld, je moet gewoon het geluk hebben om ze te ontmoeten. Als dat gebeurt, kan iemands dag een heel andere wending nemen en veranderen van somber en grijs naar kleurrijk en zonnig.

De jongen waar we het over willen hebben weet er alles van, een kind die een middag zorgeloos spelen opgaf om geld te verdienen en een nieuw paar schoenen te kunnen betalen, toen hij een bijzondere man ontmoette. We vertellen je zijn verhaal wat beter.

via Newsner

Advertisement

Please come and support Landen selling lemonade and cookies 🍪 on Hodge ave.

Pubblicato da Wendelyn Narvaez su Venerdì 2 settembre 2022

Landen is een jongen uit Connecticut die zijn zomermiddagen op straat doorbracht met het verkopen van limonade en tussendoortjes. Zijn doel was om het verdiende geld te sparen om een ​​nieuw paar schoenen te kunnen kopen. De kraam was opgezet door hemzelf en zijn oma Wendelyn Narvaez, die haar kleinzoon hielp om alles te organiseren voor hun huis, zodat hij niet te ver weg zou zijn. Terwijl de kleine verkoper $1 probeerde te verdienen voor elke snack die hij verkocht, gebeurde er iets bijzonders.

Op zomaar een middag kwam een ​​politieagent, Joel Perez, langs en merkte het kind op en vroeg hem waarom hij dat kraampje had georganiseerd. Landen antwoordde toen dat hij het deed om een ​​nieuw paar blauwe schoenen te kunnen betalen die hij aan zou doen wanneer hij weer naar school zou gaan. Een antwoord dat de agent kennelijk ontroerde en ertoe bracht een speciaal gebaar te maken.

Advertisement

Please share. Landen faces is priceless, thanks 🙏 to officer 👮‍♂️ Perez. Ansonia PD. Officer ask Landen what he was...

Pubblicato da Wendelyn Narvaez su Venerdì 2 settembre 2022

Na alles een beetje te hebben bekeken, begroette de man de jongen en liep weg. Een paar minuten later kwam hij echter terug met een verrassing in zijn handen.

"Hij keerde bij ons terug met een nieuw paar schoenen voor mijn kleinzoon - schreef de grootmoeder in een post - Hij maakte mijn Landen gelukkig en zijn glimlach was geweldig". Woorden en foto's die het web rondgingen en veel gebruikers hebben ontroerd.

Please share. Ansonia PD. Joel Perez. Helping for a great cost. Thank you 🙏 Mr. Perez for Getting Landen blue sneakers...

Pubblicato da Wendelyn Narvaez su Venerdì 2 settembre 2022

Agent Perez deelde de foto's van de oma van de jongen en liet een bericht achter waarin hij vertelt over zijn ervaring, hoe bijzonder de kleine Landen is en hem en zijn hele familie zegent. Een gebaar, dat van de politieman, waar een kind blij van werd, maar veel meer betekende. Beslissen om zo'n speciale actie uit te voeren zou niet iedereen doen, het is eerder een bijzonderheid van mensen met een groot hart die er alles aan zouden doen om anderen op te vrolijken.

In dit geval was het zo en we kunnen Perez alleen maar complimenteren en de kleine Landen en zijn hele familie veel geluk wensen voor de toekomst.

Advertisement