x
94-jarige overgrootvader ontmoet zijn…
Ze ondergaat een behandeling om haar wenkbrauwen dikker te maken: het resultaat is niet wat ze had gehoopt Ze onthult aan haar 3-jarige dochter dat ze is geadopteerd omdat niemand haar wilde:

94-jarige overgrootvader ontmoet zijn achterkleindochter en begint weer te praten: hij had maandenlang geen woord gezegd

19 Oktober 2022 • Door Janine
2.334
Advertisement

Kinderen zijn geweldig, dat weten we maar al te goed. Met ze in contact komen, ze aan je zijde hebben, ze opvoeden en je laten betoveren door hun kleine gebaren, is een onbeschrijfelijk gevoel. Vaak kan interactie met hen een vorm van therapie zijn die zowel fysieke als emotionele aandoeningen behandelt.

Iets wat de hoofdpersoon van dit verhaal overkwam. Een overgrootvader die, ondanks zijn ziekte, iedereen wist te verrassen nadat hij een bijzonder iemand had ontmoet. We vertellen je wat meer over hen.


Het verhaal dat het web rondging en meer dan 1 miljoen gebruikers bereikte, werd gedeeld door Jamie Glassman, een jonge moeder uit Los Angeles. De vrouw plaatste de clip waarin ze haar kleine meisje voorstelt aan de grootvader van haar man, Sylvan Lake. De bejaarde man die maandenlang niet sprak als gevolg van Alzheimer en plotseling verlies van luciditeit, had een reactie die iedereen sprakeloos maakte.

De eerste achterkleindochter van de 94-jarige had een werkelijk genezend effect op de overgrootvader, tot het punt dat ze hem eindelijk aan het praten kreeg na een lange tijd geen woord te hebben gezegd. Het heeft natuurlijk iedereen ontroerd, maar de persoon die op dat moment de sterkste en oprechtste gevoelens voelde, was zeker onze hoofdrolspeler.

Oog in oog met het kleine meisje genoot de oude man met volle teugen van elke streling die ze hem gaf en was zo geprikkeld dat hij zich kon uiten zoals hij al lang niet meer had gedaan. De liefde van een kleinkind kan daarom echt therapeutisch zijn en zeer belangrijke resultaten opleveren.

"Toen hij haar zag, lichtten zijn ogen op en begon hij te praten - bekende Jamie - Het was ongelooflijk en emotioneel, hij kon niet stoppen. Zodra mijn dochter in zijn leven verscheen, ging hij weer leven op een manier die ik al lang niet meer had gezien”. Woorden die de immense liefde onthullen voor twee mensen die van elkaar houden en tussen wie er meteen feeling was.

Advertisement

We weten het tenslotte maar al te goed: dit is precies wat er gebeurt tussen kleinkinderen en grootouders. Het maakt niet uit hoeveel jaar verschil er is, de genegenheid tussen hen is onmetelijk.

Vind je ook niet?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt