Ze laat haar vier maanden oude dochtertje bij haar vader achter om een ​​weekendje te genieten met haar vriendinnen: bekritiseerd

Janine image
door Janine

20 Oktober 2022

Ze laat haar vier maanden oude dochtertje bij haar vader achter om een ​​weekendje te genieten met haar vriendinnen: bekritiseerd
Advertisement

De geboorte van een baby is een gebeurtenis die even mooi als vermoeiend is. Veel moeders dromen namelijk van een welverdiende vakantie na de eerste maanden van het leven van hun baby en er is niets mis mee om het te willen: de paar uur slaap als gevolg van het voeden samen met de verandering van gewoonten en nieuwe ritmes brengen een grote hoeveelheid vermoeidheid met zich mee. Maar onlangs werd Ashy Bines, een 33-jarige fitness-influencer uit Gold Coast, in Australië, het doelwit van online kritiek nadat ze haar kleine meisje 48 uur bij haar vader had achtergelaten om een ​​weekend met meiden onder elkaar door te brengen.

via DailyMail

Advertisement

Hoewel Steve, de echtgenoot van Bines, voor hun dochtertje Tala en hun zevenjarige zoon Taj zorgde terwijl ze weg was, aarzelden veel gebruikers niet om Ashy te bekritiseren en opmerkingen te delen waarin ze haar beoordeelden. Daarom heeft de jonge moeder besloten om op de kritiek te reageren door middel van een lange post die op haar Instagram-account is gepubliceerd:

"Ik breng een weekend door met mijn vriendinnen nadat ik hard heb gehuild bij het afscheid van mijn dochter. Ik heb het gevoel dat ik een arm mis, maar haar vader stuurt me veel video's om me te laten zien dat alles goed gaat. Ik ben zo gelukkig met mijn gezin! Ik weet dat jullie kritiek op me hebben gehad omdat ik ervoor koos om 48 uur van huis te zijn, maar luister eens. Ik hou van mijn kleine meisje, maar ik hou ook van mijn vriendinnen. Ik hou van mijn beide kinderen, maar ik hou ook van reizen. Ik hou van mijn familie, maar ik hou er ook van om leuke dingen voor mezelf te doen en ik vertrouw Steve volledig en hou van zijn tijd die hij aan de kinderen wijdt, zodat ik plezier kan hebben in de wetenschap dat ze gelukkig en veilig zijn!”, schreef de moeder.

"Vanmorgen schreef een vrouw me:" Hoe kon je je kinderen zo lang bij Steve achterlaten? Het is zo verkeerd." Ik denk dat het verkeerd is om zo'n bericht naar andere vrouwen te sturen, maar ook om gewoon te denken dat het verkeerd is, ook omdat ik kinderen heb gekregen met iemand die ik vertrouw," vervolgde ze.

Advertisement

"Waarom is het verkeerd om mijn kinderen bij hun vader achter te laten? Waarom krijgt een vader geen kritiek als hij 48 uur weg is? Moeders moeten vriendelijk voor elkaar zijn en geen controverse projecteren of sturen naar een andere moeder die niets verkeerd doet. Voor jou is het misschien niet goed en dat is oké, ieder van ons doet precies waar ze zin in heeft”, concludeerde Ashy.

De post, die Ashy naar eigen zeggen deelde om het debat op gang te brengen, had duidelijk het gewenste effect en kreeg duizenden positieve reacties. "Het is belachelijk dat je je moet verantwoorden. Steve is haar vader, waarom zou hij minder goed voor haar zorgen dan jij?", vroeg een andere vrouw.

Wat denk jij ervan?

Advertisement