Hij knielt tegenover 17.000 mensen neer om zijn vriendin ten huwelijk te vragen: ze rent hard weg (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

21 Oktober 2022

Hij knielt tegenover 17.000 mensen neer om zijn vriendin ten huwelijk te vragen: ze rent hard weg (+ VIDEO)
Advertisement

Veel hechte en verliefde stellen besluiten vroeg of laat hun liefde te bezegelen met een huwelijk. Hoewel deze keuze samen wordt gemaakt, is de verwachting dat de toekomstige bruidegom een ​​mooie verrassing zal organiseren en een onvergetelijk huwelijksaanzoek zal doen aan zijn geliefde.

Iedereen organiseert het naar zijn keuze en volgens wat de partner min of meer kan behagen. Ook de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, zal deze gedachte hebben gevolgd en iets heel speciaals voor zijn vriendin hebben verzonnen. Het antwoord van deze laatste? Laten we het samen bekijken.

via Daily Mail

Advertisement
Roger Farina/Twitter

Roger Farina/Twitter

Tijdens een hockeywedstrijd besloot een fan zijn vriendin ten huwelijk te vragen en dat voor zo'n 17.000 toeschouwers. De situatie, die door veel mensen werd geregistreerd en in zeer korte tijd openbaar domein op het web werd, is van prachtig en spontaan buitengewoon gênant geworden. Maar we leggen het wat beter uit.

De verliefde man knielde voor zijn geliefde zonder shirt met een zin op zijn borst geschreven waarin hij haar aanmoedigde om ja te zeggen, en hij bracht haar een klein doosje met de ring die het aanzoek symboliseerde. Als de vrouw aanvankelijk aangenaam verrast leek te zijn en glimlachte om het onverwachte gebaar, rende ze, kort nadat ze haar partner had benaderd en een paar woorden met hem had gewisseld, letterlijk weg.

Advertisement
Roger Farina/Twitter

Roger Farina/Twitter

De beelden van de talrijke clips tonen dit aan en tonen helaas ook een man die teleurgesteld en verdrietig is omdat hij een nee heeft gekregen op zo'n belangrijk aanzoek. Hij, verbitterd en alleen, kon niet anders dan zijn hoofd buigen, nota nemen van de situatie en weer op zijn plaats gaan zitten om zijn bier op te drinken.

Een van de vele toeschouwers die aanwezig waren bij de wedstrijd en bijgevolg het aanzoek video deelde schreef er een commentaar bij: “Ze zei nee! Ik vond het zo sneu voor hem. Hij bleef een paar minuten zitten en was wanhopig." Hoe kan je het hem ook kwalijk nemen: wie zou er geen moment van wanhoop voelen als hij zijn vriendin ziet wegrennen tegenover een van de mooiste vragen die er kunnen zijn.

We weten natuurlijk niet hoe het geëindigd is, misschien schaamde ze zich gewoon om dat moment in het bijzijn van duizenden mensen te beleven en misschien zei ze liever privé ja tegen hem. Feit is dat er iets niet helemaal goed is gegaan.

Wat zou jij gedaan hebben als je in de schoenen van de man zou hebben gestaan?

Advertisement