"De moeder van het kind waar ik voor zorgde, kwam niet op tijd terug om hem op te halen: ik heb de politie gebeld”

Janine

20 November 2022

Advertisement

Ouder zijn is een hele grote verantwoordelijkheid en soms hebben ook mama's en papa's wat ontspanning nodig van hun ouderlijke taken, maar in hoeverre is het juist om op iemand te leunen om een ​​paar uurtjes zorgeloosheid te hebben?

Dat vroeg een jonge vrouw zich af die zich in een onaangename situatie bevond nadat ze ermee had ingestemd om op de zoon van de ex van haar vriend te passen. We vertellen je wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement

Pixabay - Not The Actual Photo

"Mijn vriend en ik kwamen overeen om een ​​nacht op de zoon van zijn ex te passen. Ze had plannen met haar vrienden en wij waren beschikbaar, dus we accepteerden. We vroegen haar alleen om hem voor 9 uur op te halen, omdat we kort daarna een verplichting hadden. Ze accepteerde en liet het kind bij ons achter”, legde het meisje uit.

De volgende ochtend kwam de vrouw echter niet opdagen op het geplande tijdstip, dus probeerde het paar ongeveer een uur lang contact met haar op te nemen, totdat ze antwoordde: "Ze had een erg vermoeide stem en zei dat ze hem pas om 14.00 uur zou komen ophalen. We herinnerden haar eraan dat we een verplichting hadden, maar ze zei dat we het kind mee moesten nemen," vervolgde de jonge vrouw.

Terwijl haar vriend passief accepteerde, besloot de jonge vrouw in te grijpen: "Ik belde haar en vertelde haar dat als ze niet voor de middag zou arriveren, ik de politie zou bellen om het kind mee te nemen. Ik vertelde haar dat ze 30 minuten had om te komen en hem op te halen. Ik wachtte een uur maar er was geen teken van haar - vervolgde ze - Dus ik belde de politie en vertelde hen dat ik aan het babysitten was en dat ik niet wist waar zijn ouders waren. Ze behandelden de kwestie als een in de steek gelaten kind en brachten hem naar het politiebureau. De moeder arriveerde om 15.00 uur en werd agressief toen ze erachter kwam dat ik inderdaad de politie had gebeld en haar zoon aan hen had overgedragen”, concludeerde de jonge vrouw en vroeg gebruikers of ze had overdreven.

Pixabay - Not The Actual Photo

Het web heeft haar kant gekozen: "Ik zou hiervoor bekritiseerd kunnen worden, maar als je een kind op de wereld zet en er de verantwoordelijkheid voor neemt, zijn er een aantal dingen die je moet opgeven. Feesten tot in de kleine uurtjes en wakker worden met een enorme kater is iets wat je je niet kunt veroorloven. Je kind moet op zijn minst gevoed, gekleed en onder toezicht worden gehouden. Ik zou veel eerder de politie hebben gebeld, de plannen hebben voortgezet en dan een sms naar de moeder van het kind hebben gestuurd, die uitlegt wat je hebt gedaan. Ze had toegestemd om hem om 9 uur 's ochtends op te halen, dus het hangt van haar af”, schreef een gebruiker.

Wat denk jij ervan?

Advertisement