Ze was zo arm dat ze met stukjes papier speelde: haar zoon geeft haar de pop van haar dromen

Janine

06 November 2022

Ze was zo arm dat ze met stukjes papier speelde: haar zoon geeft haar de pop van haar dromen
Advertisement

In de meeste gevallen heb je, wanneer je ouder wordt, de neiging om je dromen opzij te zetten en er alles aan te doen om die van je kinderen waar te maken: de onvoorwaardelijke liefde die je voor hen voelt, maakt hun geluk tot jouw eigen geluk, maar er komt een moment in het leven waarop de rollen worden omgedraaid. Eenmaal volwassen, zijn veel mensen namelijk ontroerd door de offers die hun ouders hebben gebracht om hen op de beste manier op te voeden, en dat is wat er in dit verhaal gebeurde.

via TikTok / gilberhtdiaz

Advertisement

TikTok / gilberhtdiaz

Gilberht Velasco Día, een jonge man uit Colombia, is de zoon van een vrouw die een moeilijke jeugd had. De vrouw vertelde haar zoon dat, aangezien haar familie het zich niet kon veroorloven om speelgoed te kopen, ze als kind graag de tekening van een pop uit de pastaverpakking knipte, om ermee te spelen alsof het een echte lappenpop was.

Gilberht besloot toen om zijn moeder een emotionele verrassing te geven om haar te bedanken voor alle offers die ze heeft gebracht om hem te maken tot de man die hij nu is. Het merk pasta met het poppenlogo is nog steeds op de markt en is ook erg beroemd in het land, dus Gilberht besloot contact op te nemen met het bedrijf om een ​​tekening van de pop op de verpakking te krijgen om er een te maken. Vervolgens nam hij contact op met een website die op maat gemaakte poppen maakt en vroeg hen iets te maken dat zo veel mogelijk leek op de versie die zijn moeder in haar herinneringen koesterde.

Toen hij klaar was, besloot de man het moment vast te leggen waarop hij het geschenk aan zijn moeder zou geven, om de ontroerende ervaring op zijn sociale account te delen. In de video zien we de vrouw die - zodra ze de pop ontvangt - wordt gegrepen door een mix van gevoelens: uit haar ogen kun je begrijpen hoe al haar jeugdherinneringen naar boven komen, zo ontroerd is ze, en ze bedankt haar zoon oprecht voor de kans om de echte pop in haar armen te hebben, speciaal voor haar gemaakt.

TikTok / gilberhtdiaz

De video heeft meer dan 2,5 miljoen views en duizenden reacties verzameld. De feedback was zo geweldig en positief dat Gilberht nog een post moest publiceren om alle mensen te bedanken die de tijd hebben genomen om zoveel mooie dingen te schrijven.

“De tranen sprongen in mijn ogen toen ik haar gezicht zag!”, schreef een gebruiker. "Mijn moeder vertelde me hetzelfde, ik was net als jij en toen ik mijn eerste salaris verdiende, gaf ik haar een pop", merkte een andere gebruiker op.

Wat te zeggen, een heel ontroerend gebaar naar zijn moeder!

Advertisement