Ze is 62 jaar en gaat alleen met twintigers uit: "Ik hou ervan om single te zijn"

Janine image
door Janine

25 Oktober 2022

Ze is 62 jaar en gaat alleen met twintigers uit: "Ik hou ervan om single te zijn"
Advertisement

Hoe natuurlijk is het om ervoor te kiezen om je aan niemand te binden? De mens is een sociaal dier en vroeg of laat voelt hij de behoefte aan gezelligheid en menselijke warmte. Er zijn echter mensen die beweren dat ze dit allemaal kunnen hebben en heel gelukkig kunnen leven, ook al hebben en willen ze geen stabiele en langdurige relatie. De hoofdpersoon van dit verhaal denkt er al heel lang zo over en vandaag, op 62-jarige leeftijd, vindt ze het heerlijk om met mannen te daten die veel jonger zijn dan zij, zonder zich verplicht te voelen haar bestaan ​​met een van hen te delen.

via Yahoo

Advertisement

#ThrowbackThursday This was me nine years ago, at Country House "Il Biroccio" - Ca' Bernocco n.2 - Urbino...

Pubblicato da Cindy Gallop su Giovedì 25 agosto 2022

Cindy Gallop is absoluut enthousiast over haar leven als alleenstaande en carrièrevrouw: op 62-jarige leeftijd leeft ze met de wetenschap dat ze geen kinderen wil en haar huis met niemand anders wil delen. Cindy is een consultant, innovator en business coach waar veel vraag naar is vanwege haar vaardigheden; de vrouw heeft begrepen dat ze prioriteit wil geven aan haar carrière en haar geluk, en daarom voelt ze zich helemaal niet schuldig dat ze heeft gekozen voor een leven zonder echtgenoot en zonder kinderen. Immers, wie zegt er dat het essentiële elementen zijn om gelukkig te leven?

Cindy gaat uit met mannen die aanzienlijk jonger zijn dan zij, aangezien haar beschikbare leeftijdsgenoten bijna allemaal op zoek zijn naar een stabiele en duurzame relatie. Cindy's houding is misschien het gevolg van het feit dat ze de dochter is van een Engelse man en een Chinese moeder, erg gehecht aan de Aziatische cultuur.

Advertisement

"Ik woonde bij mijn Engelse vader en mijn Chinese moeder, maar bovenal ben ik opgegroeid met het leren van de Aziatische cultuur, die ertoe leidt dat je trouwt en kinderen krijgt. Tot mijn 20e leefde ik met dit idee, maar op mijn 30e veranderde alles. Na verloop van tijd realiseerde ik me dat ik geen wens heb om iemands vrouw te worden. En bovenal heb ik geen kinderwens. Ik ben een van die mensen die alleen gelukkiger zijn”, legde Cindy uit.

Het feit dat er vooral contact met haar wordt opgenomen door twintigers, heeft haar gevoel van eigenwaarde enorm versterkt: "Ik was verrast dat het vooral de veel jongere mannen waren die me schreven, dit deed mijn ego goed, het gaf me zekerheid". Kortom, Cindy vindt het heerlijk om single te zijn en weet dat ze niet elk moment met iemand anders hoeft te delen om gelukkig te zijn.

Geloof jij dat dit echte vrijheid is of zorgt het uiteindelijk alleen maar voor eenzaamheid? Schrijf ons je mening in de reacties!

Advertisement