Deze vader heeft de arm van zijn 5-jarige dochter volledig "getatoeëerd" om haar gelukkig te maken

Janine image
door Janine

27 Oktober 2022

Deze vader heeft de arm van zijn 5-jarige dochter volledig "getatoeëerd" om haar gelukkig te maken
Advertisement

Er zijn veel ouders die alles zouden doen om hun kinderen een glimlach te bezorgen. Gedachten, samen doorgebrachte dagen, films in de bioscoop en vele andere dingen kunnen de kleintjes momenten van pure ontspanning, plezier en geluk bezorgen.

Ook deze vader, hoofdpersoon van dit verhaal, wilde zoiets doen, dus toen zijn 5-jarige dochter hem een ​​speciaal verzoek deed, kon hij geen nee zeggen en stelde hij haar tevreden. Laten we er samen achter komen wat het is.

via toddlertok/Tik Tok

Advertisement
toddlertok/Tik Tok

toddlertok/Tik Tok

Mason Smith is een jonge vader uit Oregon waar het hele internet over praat vanwege een episode waarin hij de hoofdrol speelde in een leuke sketch met zijn kleine meisje. In een video die hij zelf op sociale media plaatste, zijn vader en dochter samen en is hij van plan een mooie tatoeage op haar arm te maken. Precies.

Zijn kleine meisje had een groot verlangen: op haar vader lijken en een tekening hebben die op die van haar vader leek. Niet in staat - en niet bereid - om nee te zeggen, stelde de man de kleine Berkeley tevreden en koos voor een prachtig ontwerp.

Advertisement
toddlertok/Tik Tok

toddlertok/Tik Tok

In de clip zie je het meisje op de gootsteen zitten en zeer aandachtig naar wat haar vader doet kijken. Zodra hij de tekening laat zien, knikt het kleine meisje, helemaal tevreden en blij, heel overtuigd, er zeker van dat die tatoeage haar arm heel mooi zou hebben gemaakt en vergelijkbaar met die van haar vader Mason. Vervolgens, na het proces waarbij de ouder het ontwerp met een vochtige spons heeft aangebracht, haalt hij de folie er voorzichtig af en het resultaat laat zijn dochter sprakeloos achter.

"Ik vind het prachtig” - zo drukt ze zichzelf uit en toont ze enthousiast het resultaat voor de camera en de miljoenen gebruikers die de video hebben bekeken. Hoewel dit niet gebruikelijk is en niet alle ouders besluiten het te doen, heeft deze man volledige goedkeuring gekregen van het web. Veel gebruikers hebben positieve opmerkingen achtergelaten en hem complimenten gegeven met het gelukkig maken van zijn kleine meisje: "Wat een lust om haar te zien lachen"; "Voor mij ben jij de vader van het jaar".

toddlertok/Tik Tok

toddlertok/Tik Tok

Uiteraard was de tekening tijdelijk en bedoeld voor kinderen. Een paar dagen en een beetje water zijn genoeg om het te verwijderen, maar niemand, vooral vader Mason, zal ooit de twinkeling in Berkeley's ogen en haar geluk vergeten omdat hij de droom heeft vervuld om, zelfs voor een korte tijd, dezelfde arm als die van haar vader te hebben. En dit blijft onuitwisbaar.

Is het niet geweldig?

Advertisement