x
Moeder blijft achter met een lekke band:…
Ze “verhuurt” haar man voor £40 per uur aan iedereen die huishoudelijke klusjes te doen heeft: er is enorme vraag naar Er wordt aan ​​werknemers gevraagd om niet over salarissen te praten: “uit wraak” publiceren ze ze op het prikbord van het bedrijf

Moeder blijft achter met een lekke band: een beroemde speler ziet haar en stopt om haar te helpen

02 November 2022 • Door Janine
2.112
Advertisement

In een perfecte wereld maakt het niet uit of je beroemd bent of een belangrijke sociale positie bekleedt: als je iemand in moeilijkheden vindt, moet je de morele verplichting hebben om in te grijpen. Dus toen Zach Twedt, een jonge professionele speler van het American football-team Iowa Hawkeyes, mevrouw Tina Gunn en haar drie kinderen met een lekke band in hun auto zag vastzitten aan de rand van de Interstate 35, in de VS, aarzelde hij niet om te stoppen om hen te helpen.

via: Keyc

Mevrouw Gunn en haar gezin reden naar huis naar Nebraska nadat ze een van de regionale bijeenkomsten van haar kinderen in Minnesota hadden bijgewoond, toen ze een lekke band kreeg. Het gezin moest nog twee uur rijden om thuis te komen.

Ondertussen was Twedt op weg naar Iowa City toen hij de auto van het gezin op de vluchtstrook zag staan: hij stopte om te helpen, zonder zich zorgen te maken dat hij uit de auto stapte, terwijl voertuigen over de snelweg raasden. "Hij verwisselde de band in 10 minuten, legde het gereedschap weg en stak zijn hand uit om mijn hand te schudden, maar ik had mijn armen al geopend omdat ik hem wilde omhelzen", zei mevrouw Gunn. De man accepteerde het gebaar door te zeggen: "Oh, ik hou ook van knuffels."

De man bekende openhartig dat hij de banden van de auto's had verwisseld voor meerdere mensen die vast kwamen te zitten op straat. Hij doet het niet voor geld of cadeaus, en hij doet het zeker niet voor erkenning op het web: "Het is gewoon het juiste om te doen", merkte hij op.

"Ik ben een volslagen vreemde en hij was op weg om te trainen en voelde de behoefte om mij en mijn kinderen te helpen", legde mevrouw Gunn uit. "Hij heeft een heel groot hart."

Advertisement

Mevrouw Gunn zei dat ze het verhaal op sociale media had geplaatst omdat ze wilde dat anderen ook zouden horen over de vriendelijkheid van Twedt. Ze wist niet dat het zoveel aandacht zou krijgen.

"Ik wilde mijn ervaring op Facebook openbaar maken omdat ik vond dat het nodig was", zei ze. "Op dit moment gebeuren er in ons land en over de hele wereld veel dingen en veel zijn er negatief. Het was mooi om te zien dat er nog iemand is die wat vriendelijkheid weet te tonen."

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt