Stewardess ontmoet na 30 jaar favoriete lerares: "Je hebt mijn leven veranderd"

Janine image
door Janine

05 November 2022

Stewardess ontmoet na 30 jaar favoriete lerares: "Je hebt mijn leven veranderd"
Advertisement

Het vak van docent is een delicaat maar ongetwijfeld voldoening gevend beroep. Docenten hebben een cruciale impact op het leven van hun leerlingen: ze zijn echte inspiratiebronnen en ze streven er elke dag naar om leerlingen aan te moedigen een betere versie van zichzelf te worden. Als ze daarin slagen, worden deze mensen bijzonder en onvergetelijk. Dit wordt duidelijk getoond in een video die het internet rondgaat, waar een geëmotioneerde stewardess haar dankbaarheid uitspreekt aan haar schoollerares, die ze 30 jaar later aan boord van een vliegtuig tegenkwam.

via TikTok / vancouver_k.thrasher

Advertisement
TikTok - @vancouver_k.thrasher

TikTok - @vancouver_k.thrasher

Op de beelden is te zien hoe stewardess Lori in de microfoon van het vliegtuig spreekt en haar dankbaarheid uitdrukt aan mevrouw O'Connell, haar voormalige lerares. "Vandaag is het Wereldlerarendag, dus we moeten onze favoriete leraren bedanken die we in ons leven hebben gehad. Nu word ik emotioneel, maar vandaag zag ik mijn lerares die ik in 1990 had, mevrouw O'Connell, die aan boord is van dit vliegtuig", zei ze.

Bij het horen van deze woorden verwelkomden alle passagiers haar met een groot applaus. De emotionele stewardess vervolgde: "Ze is mijn absolute favoriete lerares en ik heb haar sinds 1990 niet meer gezien. Deze vrouw zorgde ervoor dat ik van Shakespeare ging houden, ze liet me piano spelen, ik heb een master in piano dankzij haar en ik kan een verslag schrijven. Dank u wel, mevrouw O'Connell. Ik hou van u”. Kort daarna rent Lori door het gangpad om haar lerares te omhelzen.

Advertisement
TikTok - @vancouver_k.thrasher

TikTok - @vancouver_k.thrasher

Aan het einde van de video rent de vrouw naar de stoel van de lerares en omhelst haar. De lerares, geëmotioneerd, zegt: "Je hebt mijn dag veranderd", maar de stewardess antwoordt: "Jij hebt mijn leven veranderd! Laten we e-mails uitwisselen, ik wil dat mijn kinderen je leren kennen, laten we contact houden", stelde ze voor. De lerares nam de uitnodiging graag aan.

De video bereikte meer dan 1,7 miljoen views en meer dan 100.000 likes, wat leidde tot reacties van gebruikers die hun persoonlijke ervaringen deelden: "Ik had de eer om ongeveer 10 jaar geleden opnieuw in contact te komen met mijn favoriete lerares. Ze was mijn kleuterjuf en nu is ze 104 jaar oud! Ik hou van haar!”, schreef een gebruiker.

Heb jij ook zo'n docent gehad, die in je hart is gebleven? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement