Ze wint de loterij en beloont zichzelf door nog drie loten te kopen: ze wint opnieuw en neemt $400.000 mee naar huis

Janine image
door Janine

31 Oktober 2022

Ze wint de loterij en beloont zichzelf door nog drie loten te kopen: ze wint opnieuw en neemt $400.000 mee naar huis
Advertisement

Economische stabiliteit is waar de meeste mensen tegenwoordig naar streven. Economische crisis en de onzekerheid betreft een baan helpen niet om zeker te zijn van iemands toekomst en pensioen - een realiteit die in de meeste landen van de wereld wijdverbreid is. Iedereen droomt er in ieder geval van om "rijk te worden" en zich vanuit dat oogpunt nergens zorgen over te hoeven maken, maar we weten dat dit praktisch nooit mogelijk is. De enige manier om plotseling veel geld te hebben, is door een grote prijs te winnen in een nationale loterij, maar dat brengt ook wat kosten met zich mee die je misschien nooit terugbetaald krijgt. Eén op de miljoen slaagt er echter in: de vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal was in feite een gelukkige winnares. En meer dan eens!

via Delaware Online

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Een 70-jarige vrouw uit Delaware kon haar ogen niet geloven toen ze ontdekte dat ze een mooie geldprijs had gewonnen door twee krasloten te kopen. Hoeveel mensen slagen erin om veel geld te winnen door middel van krasloten? Heel weinig, maar deze vrouw kon dankzij haar geluk maar liefst $100.000 verzilveren. De verrassingen hielden daar echter niet op. De vrouw vertelde haar beste vriendin over haar overwinning en samen gingen de twee de prijs in ontvangst nemen: "Mijn beste vriendin was de eerste persoon met wie ik sprak over het winnen van de eerste prijs van $100.000, en ze ging met mij mee om het op te eisen", vertelde de vrouw aan loterijfunctionarissen. Deels uit bijgeloof, deels om zichzelf nog wat meer te "belonen", besloot de vrouw het allemaal te vieren door nog drie kaartjes te kopen voor een bekend prijzenspel.

Het is ongelooflijk, maar de vrouw won opnieuw de prijzenpot, dit keer maar liefst $300.000! Zelf merkte ze op: "Toen ik het winnende lot van $300.000 kraste, zaten we daar gewoon in ongeloof. Het was absoluut absurd."

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Het is duidelijk dat deze vrouw zich intussen de rest van haar leven geen zorgen meer hoeft te maken over haar financiële situatie en naar alle waarschijnlijkheid ook iets zal nalaten aan haar erfgenamen. Wie zou er, met $400.000, niet meteen met pensioen gaan, om van het leven te genieten?

Complimenten aan deze vrouw!

Advertisement