Eigenaresse fastfood helpt jonge werknemer: “je houdt niet op moeder te zijn alleen omdat het je zoon niet is”

Janine

12 November 2022

Eigenaresse fastfood helpt jonge werknemer: “je houdt niet op moeder te zijn alleen omdat het je zoon niet is”
Advertisement

De restaurants van McDonald's serveren elk jaar miljarden hamburgers, maar er is een plek in de Verenigde Staten waar arbeiders worden bediend - en gered - door een heel bijzondere vrouw. Mevrouw Andrea De La Rosa, adjunct-directrice van het restaurant, bekend om haar vriendelijkheid, hielp een tiener die met haar in het fastfoodrestaurant werkt om toelating tot de universiteit aan te vragen. Vandaag is Emanuel Graham, 18 jaar, student economie aan de University van Massachusetts Lowell.

Wij vertellen je wat meer over hen.

via CBS News

Advertisement

YouTube screenshot - CBS Evening News

"Ik had niet gedacht dat ik de universiteit of het laatste jaar zou halen", zei Graham, die zijn buitengewone doorbraak, althans gedeeltelijk, toeschreef aan zijn mentor Andrea, die talloze jongeren in Lynn, Massachusetts, een flinke dosis liefde en begeleiding heeft gegeven. "Je houdt nooit op moeder te zijn alleen omdat het niet je kinderen zijn", merkte de vrouw op.

Graham is dol op Andrea, zozeer zelfs dat hij haar de bijnaam "Mama McDonald's" geeft: “Ze behandelt me ​​alsof ik haar zoon ben. Ze controleert me altijd. Ze zorgt ervoor dat ik alles heb wat ik nodig heb", merkte hij op. De adjunct-directrice legde uit dat het aansturen van jongeren bij hun eerste baan meer betekent dan alleen het geven van opdrachten: "Het gaat om luisteren, helpen met huiswerk, met toelatingsvragen voor de universiteit en met wat dan ook voor de jongeren die in fastfoodrestaurants werken".

"Het is gewoon een beetje vriendelijkheid, een beetje liefde dat veel voor iemand betekent," merkte Graham op. "Ik ben alleen sinds ik 14 was. Met een persoon aan mijn zijde die me steunde, die me hielp de situatie te overwinnen, heelde langzaam wat ik miste," voegde hij eraan toe.

Hoe dan ook, de lieve Andrea is niet alleen aardig voor Graham, maar voor alle jongeren die deel uitmaken van het restaurant. Werknemers zeiden dat hun favoriete assistent-manager op elk moment van de dag de telefoon opneemt en voor sommigen de moederfiguur is die ze nooit hadden. Het is echt verbazingwekkend hoe deze vrouw deze jongens en meisjes met vriendelijkheid en respect heeft geleid.

Een voorbeeld om te onthouden en zo mogelijk te volgen.

Advertisement