Klasgenoot wordt gepest met zijn schoenen: hij gebruikt zijn zakgeld om hem een ​​nieuw paar te geven

Janine

26 November 2022

Klasgenoot wordt gepest met zijn schoenen: hij gebruikt zijn zakgeld om hem een ​​nieuw paar te geven
Advertisement

Vriendschappen, echte vriendschappen, ontstaan ​​vaak op school en bewaren mooie herinneringen onder jonge mensen, maar de ervaring die twee middelbare scholieren uit Buffalo, New York, Verenigde Staten, samen hebben beleefd, is het web rondgegaan.

Romello "Mello" Early en Melvin Anderson zitten allebei in de tweede klas van de middelbare school Buffalo Creek Academy Charter School. De afgelopen weken had Mello gemerkt dat Melvin het onderwerp was geweest van onaangename opmerkingen van zijn klasgenoten, gericht op de sneakers die hij droeg.

via Today

Advertisement

My student Melo told me he was tired of other students picking on Melvin about his shoes. Melo used his allowance and bought Melvin some shoes. This is what I live for 💯 💯 be that helping hand.

Pubblicato da Bryant Brownjr su Martedì 25 ottobre 2022

Mello was zo boos door de situatie en de manier waarop zijn vriend werd behandeld, dat hij zijn moeder na school in tranen belde. De vrouw, Anita James, zei: “Ik vroeg wat er op school was gebeurd en hij zei: ‘Ik moet gewoon met je praten, want mijn vriend wordt voor de gek gehouden en ik ben het zat.’ Toen vroeg hij me om naar een winkel te gaan om een ​​nieuw paar schoenen voor zijn vriend te kopen, met zijn zakgeld of een van zijn kerstcadeautjes. Ik was zo trots op hem: natuurlijk accepteerde ik het."

Kort nadat hij de schoenen aan zijn vriend had gegeven, werd Melvin naar de les geroepen door professor Bryant Brown Jr, de schooldirecteur. Brown zei dat hij Melvin met de schoenendoos in zijn klas had gezien en informeerde naar de inhoud, en ontdekte dat het nieuwe schoenen waren. Toen Brown vroeg wie Melvin de schoenen had gegeven, onthulde hij dat zijn vriend Mello ze voor hem had meegenomen, een gebaar dat professor Brown tot tranen toe roerde.

"Ik zei ‘Roep Mello' en Mello kwam uitleggen dat hij ze met zijn zakgeld had gekocht", zei hij. De directeur besloot toen een foto te maken van de twee klasgenoten die naast elkaar poseerden met Melvin die het geschenk vasthield om het ontroerende moment te herinneren. Met toestemming van de ouders van de jongens deelde Brown de foto op Facebook met het volgende onderschrift: "Mijn student Mello vertelde me dat hij er genoeg van had dat andere studenten Melvin plaagden met zijn schoenen. Mello gebruikte zijn zakgeld en kocht een paar schoenen voor Melvin. Dit is waar ik voor leef: die helpende hand zijn."

Pexels - Not the Actual Photo

De post kreeg heel veel views - Brown, Mello en de familie van Melvin waren verbaasd door de reactie op het verhaal. Melvins vader Wesley Anderson zei dat hij niet het volledige verhaal wist over hoe zijn zoon aan het nieuwe paar schoenen kwam. Toen Melvin, die zijn vader omschreef als “bescheiden”, met het geschenk naar huis terugkeerde, vertelde hij zijn vader dat de schoenen zijn vriend niet meer pasten en ze hem daarom had gegeven. Anderson kreeg echter alles te horen toen Brown belde om hem te informeren over de reactie die de post op sociale media had gekregen.

Aanvankelijk wist Anderson niet goed hoe hij moest reageren op de aandacht die het verhaal kreeg. Vervolgens benadrukte hij hoeveel pijn de onaardige woorden van klasgenoten kunnen doen: "Ze realiseren zich niet dat wat ze zeggen effect heeft op andere kinderen. Behandel iedereen vriendelijk in plaats van te proberen anderen belachelijk te maken, omdat je nooit weet waar ze doorheen gaan,” merkte hij op.

Complimenten aan deze jongen omdat hij de hele wereld een enorm en belangrijk teken van vrijgevigheid, altruïsme en vooral vriendschap heeft gegeven.

Advertisement