Ze eet alleen hamburgers, bacon, eieren en boter: "met deze methode ben ik 15 kilo afgevallen"

Janine image
door Janine

11 November 2022

Ze eet alleen hamburgers, bacon, eieren en boter: "met deze methode ben ik 15 kilo afgevallen"
Advertisement

Iedereen heeft zijn eigen manier van denken, doen en ook eten. Er zijn mensen die ervoor kiezen om niets van hun dieet te missen en mensen die bepaalde voedingsmiddelen selecteren, door andere uit te sluiten. De redenen om bepaalde keuzes te maken zijn talrijk, waaronder zeker die van afvallen. Je eigen voedings-“pad" vinden is een goede zaak, maar je moet altijd oppassen dat je het niet overdrijft en het is vooral raadzaam om altijd gevolgd te worden door een specialist. Wanneer dit niet mogelijk is, worden er verschillende pogingen ondernomen, totdat het juiste systeem is gevonden om die ​​paar extra kilo's kwijt te raken.

Dit is wat de hoofdpersoon van dit verhaal deed, die na een lange tijd ontdekte welke voedingsmiddelen haar blijkbaar doen afvallen, zelfs als ze op het eerste gezicht niet geschikt lijken te zijn voor een dieet. Laten we het samen bekijken.

via @itscourtneyluna/Tik Tok

Advertisement
@itscourtneyluna/Tik Tok

@itscourtneyluna/Tik Tok

Courtney Luna is 38 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Californië. Ze is echtgenote en moeder, en heeft in de loop der jaren verschillende pogingen ondernomen om de extra kilo's die haar hinderden kwijt te raken, maar geen enkele had het gewenste effect. Toen, plotseling en na weer een nieuwe poging, was ze verbaasd dat ze zonder al te veel moeite zo'n 15 kilo was afgevallen en zonder het voedsel op te geven dat ze het lekkerst vindt.

De vrouw legde in verschillende video's op haar Tik Tok-account uit dat haar nieuwe dieet de volledige verwijdering van fruit, groenten en koolhydraten omvat, terwijl de inname van eiwitten wordt bevorderd. "Ik eet voornamelijk producten van dierlijke oorsprong: vlees, eieren, kaas - vertelde ze - ik mijd groenten en fruit waardoor ik me ook niet meer zo opgeblazen voel, en ik gebruik ook geen kruiden meer".

Advertisement
@itscourtneyluna/Tik Tok

@itscourtneyluna/Tik Tok

Kennelijk een effectieve manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die haar lichaam nodig heeft en ook om haar spijsvertering te verbeteren. De keuze wekte natuurlijk veel nieuwsgierigheid van gebruikers, zowel in negatieve als in positieve zin. Er waren mensen die om informatie hebben gevraagd en erover dachten om het ook te proberen, en anderen die het als een onverstandige keuze hebben beschouwd uit angst dat het niet gezond voor het lichaam is om altijd hetzelfde voedsel te nemen. Daar hebben ze een punt, en daarom is het altijd beter om de hulp van een voedingsdeskundige of diëtist in te roepen voordat je voedingsmiddelen volledig elimineert ten gunste van anderen.

Wat vind jij van Courtney's dieet? Heb je ooit zo'n dieet gevolgd?

Advertisement