x
Ze eet alleen hamburgers, bacon, eieren…
Ze boekt haar huwelijksreis en ontdekt vervolgens dat haar moeder de kamer naast de hare heeft: “wat moet ik nu?” De ouders verwachten dat ze in het huis van hun dochter kunnen wonen, maar ze weigert:

Ze eet alleen hamburgers, bacon, eieren en boter: "met deze methode ben ik 15 kilo afgevallen"

11 November 2022 • Door Janine
11.544
Advertisement

Iedereen heeft zijn eigen manier van denken, doen en ook eten. Er zijn mensen die ervoor kiezen om niets van hun dieet te missen en mensen die bepaalde voedingsmiddelen selecteren, door andere uit te sluiten. De redenen om bepaalde keuzes te maken zijn talrijk, waaronder zeker die van afvallen. Je eigen voedings-“pad" vinden is een goede zaak, maar je moet altijd oppassen dat je het niet overdrijft en het is vooral raadzaam om altijd gevolgd te worden door een specialist. Wanneer dit niet mogelijk is, worden er verschillende pogingen ondernomen, totdat het juiste systeem is gevonden om die ​​paar extra kilo's kwijt te raken.

Dit is wat de hoofdpersoon van dit verhaal deed, die na een lange tijd ontdekte welke voedingsmiddelen haar blijkbaar doen afvallen, zelfs als ze op het eerste gezicht niet geschikt lijken te zijn voor een dieet. Laten we het samen bekijken.


Courtney Luna is 38 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Californië. Ze is echtgenote en moeder, en heeft in de loop der jaren verschillende pogingen ondernomen om de extra kilo's die haar hinderden kwijt te raken, maar geen enkele had het gewenste effect. Toen, plotseling en na weer een nieuwe poging, was ze verbaasd dat ze zonder al te veel moeite zo'n 15 kilo was afgevallen en zonder het voedsel op te geven dat ze het lekkerst vindt.

De vrouw legde in verschillende video's op haar Tik Tok-account uit dat haar nieuwe dieet de volledige verwijdering van fruit, groenten en koolhydraten omvat, terwijl de inname van eiwitten wordt bevorderd. "Ik eet voornamelijk producten van dierlijke oorsprong: vlees, eieren, kaas - vertelde ze - ik mijd groenten en fruit waardoor ik me ook niet meer zo opgeblazen voel, en ik gebruik ook geen kruiden meer".

Kennelijk een effectieve manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die haar lichaam nodig heeft en ook om haar spijsvertering te verbeteren. De keuze wekte natuurlijk veel nieuwsgierigheid van gebruikers, zowel in negatieve als in positieve zin. Er waren mensen die om informatie hebben gevraagd en erover dachten om het ook te proberen, en anderen die het als een onverstandige keuze hebben beschouwd uit angst dat het niet gezond voor het lichaam is om altijd hetzelfde voedsel te nemen. Daar hebben ze een punt, en daarom is het altijd beter om de hulp van een voedingsdeskundige of diëtist in te roepen voordat je voedingsmiddelen volledig elimineert ten gunste van anderen.

Wat vind jij van Courtney's dieet? Heb je ooit zo'n dieet gevolgd?

Tags: VrouwenKokenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt